Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες ιδέες για πρόταση γάμου!

Κάθε εποχή μπορεί να εμπνεύσει τον τρόπο και τον τόπο που θα γίνει η πρόταση γάμου!

Η ιστορία που συνδέεται με την πρόταση γάμου είναι από τις πιο σημαντικές και πιο χαρακτηριστικές στιγμές στη ζωή των συζύγων. Η κάθε εποχή δίνει την ευκαιρία για ένα μοναδικό σκηνικό που μπορεί να σας εμπνεύσει για το πώς θα ζητήσετε από την εκλεκτή της καρδιάς να σας παντρευτεί.

Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες ιδέες για πρόταση γάμου

  •  Δημιουργείστε με τα φύλλα στην αυλή της αγαπημένης σας τις λέξεις της πρότασης γάμου.
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου Χριστουγέννων χρησιμοποιήστε κρεμαστά λαμπάκια και γράψτε, «Θα με παντρευτείς;», στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, διαμερίσματος ή ακόμα και επάνω στο γκαζόν, εάν έχετε! Αφήστε τους φίλους και συγγενείς σας μέσα στο σπίτι και χρησιμοποιήστε μία δικαιολογία για να παρασύρετε το ταίρι σας έξω. Μόλις βγείτε έξω, να έχετε ειδοποιήσει κάποιον να πατήσει το διακόπτη του ρεύματος έτσι ώστε να λάμψει το μήνυμά σας!
  • Τοποθετήστε το δακτυλίδι του γάμου μέσα σε ένα κουτάκι που θα έχετε τοποθετήσει μέσα σε άλλα μεγαλύτερα κουτιά, όπως οι κούκλες – μπαμπούσκες, για να νομίσει η αγαπημένη σας ότι το πρωτοχρονιάτικο δώρο της είναι πολύ μεγαλύτερο. Τη στιγμή που θα ανοίξει το προτελευταίο κουτάκι γονατίστε μπροστά της και κάντε την πρόταση..
  • Δημιουργείστε έναν χιονάνθρωπο που να κρατά μία επιγραφή στην οποία να έχετε γράψει το πολυπόθητο «Θα με παντρευτείς;» και στη συνέχεια πείτε στην σύντροφό σας να κοιτάξει έξω από το παράθυρο. Μόλις δει τον χιονάνθρωπο γονατίστε μπροστά της και ζητήστε της να γίνει γυναίκα σας.
  • Μπορείτε ακόμα να γράψετε την πρόταση γάμου επάνω στο χιόνι ή να χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι γεμάτο με κόκκινο νερό και να γράψετε «Θα γίνεις γυναίκα μου;» επάνω στο χιόνι.
  • Γράψτε, «Θα με παντρευτείς;» στην κάτω πλευρά ενός χαρταετού και πετάξτε τον μία ηλιόλουστη ημέρα με αρκετό αεράκι έχοντας δίπλα σας την αγαπημένη σας!

gamos-elena-dimitris-topgamos-48-610x407

Διαβάστε περισσότερα εδώ: topgamos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια