Οι πιο πρωτότυποι γάμοι!

Πώς θα κάνεις τη μέρα του γάμου σου να μείνει αξέχαστη όχι μόνο σε εσάς που είστε ζευγάρι αλλά και στους υπόλοιπους; Μα φυσικά δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό προκειμένου να εξασφαλίσεις αυτό που θέλεις. Άλλοι ονειρεύονται γάμο σε μια μεγάλη εκκλησία, άλλοι σε ξωκλήσι και κάποιοι να είναι ξυπόλητοι στην παραλία. Και όμως αυτά φαίνονται τόσο συνηθισμένα συγκριτικά με αυτά που θα σου παρουσιάσουμε.

Γάμος σε τρελές ταχύτητες

8

Στη Νέα Υόρκη με θέα το άγαλμα της Ελευθερίας και τρέχοντας σε υψηλές ταχύτητες μπορείτε να παντρευτείτε στο λούνα παρκ τρέχοντας με χίλια για το νέο ξεκίνημα της ζωής σας.

Γάμος σε ορυχείο

1 2

 

Σε ένα καταπληκτικό ορυχείο στη Κροατία όπου έχει τοποθετηθεί γυάλινο πάτωμα ώστε να βλέπει το ζευγάρι Ανδριατική ο καλός σου θα ενωθεί με εσένα προκαλώντας συγκίνηση σε όλους.

Ψηλά στον ουρανό

4 5

Αν λατρεύεις το Up, τότε αυτή η ιδέα θα σε ενθουσιάσει! Το κακό είναι ότι δεν θα μπορέσετε να πάρετε όλους τους φίλους σας στο αερόστατο. Το καλό είναι ότι η θέα από ψηλά είναι απλά μαγευτική. Φυσικά και όλα αυτά γίνονται στη Ντίσνευλαντ στο Ορλάντο.

Πηγή: agapimono.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια