Η τέλεια πρόταση γάμου!

Έφτασε η ώρα να κάνετε στην αγαπημένη σας πρόταση γάμου και θέλετε να βρείτε κάποιον εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο που θα σας κάνει να θυμάστε αυτήν την μέρα για πολύ καιρό!

Σκεφτείτε τι θέλει η αγαπημένη σας
Όσο δελεαστικό και αν σας φαίνετε να της ζητήσετε να χωρίσετε για να της κάνετε μετά έκπληξη με την πρόταση γάμου, σκεφτείτε ότι αυτή είναι μία στιγμή που θα θυμάται για πάντα και σίγουρα είναι πολύ πιο σημαντική για αυτήν από ότι είναι για εσάς (ας μη γελιόμαστε). Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση της και σκεφτείτε τι πραγματικά θα της άρεσε. Σκεφτείτε  αν σας έχει πει ποτέ τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, ξεκινήστε μία συζήτηση για “καποιο συνάδελφο» που έκανε πρόταση στην αγαπημένη του και δείτε τι σκέφτεται. Ακόμη καλύτερα, ρωτήστε την κολλητή της που σίγουρα το έχουν συζητήσει (αρκεί να μπορεί να το κρατήσει μυστικό).

Να έχετε σωστό συγχρονισμό
Όσο σημαντικό είναι πως θα κάνετε την πρόταση, το ίδιο σημαντικό είναι πότε θα την κάνετε. Αν πάντα συζητούσε για καλοκαιρινούς γάμους, κάνοντας την πρόταση γάμου την ημέρα των ερωτευμένων, όσο υπέροχο και ρομαντικό και αν ακούγετε, δεν της αφήνετε περιθώριο να οργανώσει το γάμο μέχρι το καλοκαίρι. Έχετε στο μυαλό σας ότι για να οργανωθεί σωστά ο γάμος σας, καλό θα είναι να της κάνετε την πρόταση γάμου (και φυσικά να πει το «ναι») 10 με 12 μήνες νωρίτερα.

Μόνοι σας ή με κόσμο?
Σε αυτή την περίπτωση, εκτός από εκείνη σκεφτείτε και εσάς. Αν δεν έχετε κάνει ποτέ καμία συζήτηση περί γάμου, ή δεν είστε απόλυτα σίγουρος ότι και η αγαπημένη σας θέλει να σας παντρευτεί και οτι θα σας πει το πολυπόθητο «ναι», καλύτερα να κρατήσετε τη στιγμή της πρότασης για εσάς τους δύο. Δε θέλετε να σας πει «ναι» μόνο και μόνο επειδή σας κοιτάνε όλοι οι φίλοι και συγγενείς σας, ή ακόμη χειρότερα να σας πει «όχι» μπροστά τους! 

Κρατήστε την ανάμνηση
Προσλάβετε έναν κάμεραμαν να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή που θα της κάνετε πρόταση (κρυμμένος φυσικά κάπου). Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσετε την ανάμνηση για πάντα και πιστέψτε μας, η αγαπημένη σας θα κατάενθουσιαστεί! Αυτός είναι επίσης και ένας καλός τρόπος να δείτε τη δουλειά του κάμεραμαν και για το γάμο σας. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε λεφτά, ζητήστε από τον κολλητό ή τον μέλλοντα κουμπάρο σας να σας κάνει αυτήν τη χάρη.

Όσο πιο απλό τόσο πιο όμορφο
Μπορεί το ιδανικό για εσάς σενάριο για την τέλεια πρόταση γάμου να είναι λευκά άλογα που τρέχουν στην παραλία, βιολιστές κάτω από το παράθυρο της, γιγαντοαφίσες στη μέση του δρόμου και σκασμένα λάστιχα. Όσο εντυπωσιακή και αν μπορεί να είναι μία τέτοια πρόταση, ορισμένες φορές το μόνο που θέλει μια γυναίκα από εσάς είναι να της πείτε πόσο πολύ την αγαπάτε και θέλετε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας μαζί. Αφήστε που το πιο πιθανό σε ένα πολύπλοκο σχέδιο είναι κάτι να πάει στραβά!

Διαλέξτε το σωστό σημείο
Σκεφτείτε μέρη που είναι σημαντικά για εσάς, και έχουν κάποιο νόημα. Το εστιατόριο που βγήκατε στο πρώτο σας ραντεβού, το νησί που γνωριστήκατε, το καινούργιο άδειο σας σπίτι. Μπορείτε ακόμη να οργανώσετε ένα ρομαντικό ταξίδι στο οποίο θα της κάνετε την πρόταση γάμου, το οποίο θα μπορείτε να επισκέπτεστε κάθε χρόνο στην επέτειο σας.

Οργανωθείτε για την πρόταση γάμου
Αν έχετε σκοπό να γονατίσετε για να της κάνετε πρόταση γάμου σε ένα εστιατόριο, ενημερώστε τον ιδιοκτήτη και τα γκαρσόνια ώστε να γνωρίζουν τι θα κάνετε. Αν έχετε σκοπό να της κάνετε την πρόταση σε μία “τυχαία” στιγμή καθώς κάνετε μία βόλτα στο πάρκο, ζητήστε από τον κολλητό σας να γεμίσει το σπίτι με λουλούδια και να βάλει σε μία σαμπανιέρα μία σαμπάνια με δυο ποτήρια για να γιορτάσετε όπως πρέπει όταν επιστρέψετε.

Να ζητήσετε το χέρι της από τους γονείς?
Αυτό εξαρτάται από εσάς και την αγαπημένη σας. Είναι μία πολύ παλιά παράδοση που πλέον λίγοι τηρούν, αλλά παρόλα αυτά δείχνει στους γονείς της αγαπημένης σας ότι τους σέβεστε και είναι μία κίνηση που θα τους τιμήσει. Αντί για το χέρι της κόρης της που ακούγετε παλιομοδίτικο, μπορείτε να ζητήσετε την ευχή τους. Πιστέψτε μας, όσο και αν δεν το περιμένουν, θα το εκτιμήσουν.

Σκεφτείτε το δαχτυλίδι αρραβώνων
Όσο καλά και να γνωρίζετε την αγαπημένη σας, το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας είναι κάτι ξεχωριστό που θα φοράει σε όλη της τη ζωή. Αν πραγματικά δεν έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να της αρέσει, κάντε της πρόταση γάμου χωρίς δαχτυλίδι και πηγαίνετε μετά να το αγοράσετε μαζί. Μπορείτε ακόμη να πάρετε μαζί σας την κολλητή της που σίγουρα γνωρίζει καλά τι της αρέσει. Μια άλλη ιδέα είναι να πάρετε μαζί σας και να δείξετε στον κοσμηματοπώλη τα αγαπημένα της κοσμήματα, ή αυτά που φοράει πολύ συχνά. Θα μπορέσουν να σας καθοδηγήσουν να διαλέξετε δαχτυλίδι αρραβώνων πιο κοντά στα γούστα της. 

Βάλτε το δαχτυλίδι σε ασφαλές σημείο
Μην κουβαλάτε το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας στην τσέπη σας σε περίπτωση που βρείτε την ιδανική στιγμή και το ιδανικό σημείο να της κάνετε πρόταση γάμου. Θα έχετε το άγχος να μην το χάσετε και σίγουρα η αγαπημένη σας θα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Αν κανονίσετε να της κάνετε πρόταση σε κάποιο ταξίδι, μην αφήσετε το δαχτυλίδι στις βαλίτσες σας, αλλά προτιμήστε να το πάρετε μαζί σας.

Πηγή: weddingtales.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια