ΝΥΦΙΚΑ ΦΕΙΔΑΣ

Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε, σίγουρα θέλετε το καλύτερο, το πιο όμορφο, το πιο εντυπωσιακό νυφικό! Αν έχετε φανταστεί ένα, στο κατάστημα Νυφικών ΦΕΙΔΑΣ, δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδοκιμάσετε και ποιο να επιλέξετε..

1

Νυφικά ΦΕΙΔΑΣ, νυφικά που θα κερδίσουν την καρδιά σας! Πρωτοποριακά σχέδια που προκαλούν και αναδεικνύουν και την πιο απαιτητική νύφη τονίζοντας την προσωπικότητα και το στυλ της!

2

Νυφικά ΦΕΙΔΑΣ, επώνυμες σειρές νυφικών για κάθε σωματότυπο και κάθε στυλ!

3

Για νύφες λαμπερές και έτοιμες να κερδίσουν τις εντυπώσεις!

4 5

Η νέα κολεξιόν 2017, απευθύνεται στη νύφη που την διακρίνει το πάθος για την τελειότητα! Αυθεντικά κρύσταλλα swarovski, πολύτιμες πέτρες, πλούσιες μεταξωτές οργαντίνες χαρίζουν την πολυτέλεια και την λάμψη που έχετε ονειρευτεί! Επιλέξτε το πρωτότυπο! Μην κάνετε συμβιβασμούς στην ομορφότερη μέρα της ζωής σας!

6 7

Νυφικά ΦΕΙΔΑΣ, αληθινά έργα τέχνης υψηλής ραπτικής από ολομέταξα υφάσματα , αέρινες μουσελίνες, πολυτελή κρεπ με εκπληκτικά κεντήματα από ζιργκόν, swarovski και πολύτιμες πέτρες συνθέτουν την προσιτή πολυτέλεια που ονειρεύεστε …

8 9

Νυφικά ΦΕΙΔΑΣ, Αναγνωσταρά 18, Καλαμάτα! Τηλέφωνο 2721062002

https://www.facebook.com/Nifika-feidas-kalamata-109640889163357/?pnref=lhc

Επιπλέον, το κατάστημα νυφικών ΦΕΙΔΑΣ, αναλαμβάνει βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφήσεις. Εκεί θα βρείτε επίσης δώρα για τον κουμπάρο, προσκλητήρια και μπομπονιέρες!

 

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια