Ποιες είναι οι καλύτερες ημερομηνίες για γάμο το 2017!

Το 2017 «μπήκε με τις μπάντες», με τον Ερμή ανάδρομο, με μια δύσκοληΠανσέληνο, με τον Άρη και την Αφροδίτη να ενεργοποιούν τους σκληρούςΠοσειδώνα και Κρόνο, αστρολογικά φαινόμενα που κάθε άλλο παρά ευνοούσαν τα «συμβόλαια ζωής».

Ωστόσο, έχουμε τη χρονιά μπροστά μας και, αν σκέφτεσαι να δώσεις όρκους ενώπιον Θεού ή Δημάρχου και ανθρώπων, αν θέλεις να φορέσεις το πολυπόθητο νυφικό ή αν θέλεις να καμαρώνεις ως γαμπρός, καλό θα ήταν να γνωρίζεις ποιες είναι οι καλύτερες ημερομηνίες για να κάνεις το μεγάλο βήμα της ζωής σου.

Σου τις αφιερώνω με αγάπη και σου εξηγώ πού υπερέχει η κάθε μια, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον προσωπικό σου χάρτη και, στην προκειμένη περίπτωση, και από τον προσωπικό χάρτη του/της συντρόφου σου, τη συναστρία σας, τον σύνθετο χάρτη σας.

Οι καλύτερες ημερομηνίες γάμου του 2017

4/2/17: Η Αφροδίτη έχει περάσει στον Κριό, ακολουθώντας κατά πόδας τον Άρη! Το δίδυμο του Έρωτα θα σας εξωθεί στο να βρίσκετε τρόπους ανανέωσης και να είστε δραστήριοι. Η Σελήνη στο ζώδιο της έξαρσής της, τον Ταύρο, υπόσχεται έντονο σεξ, αισθησιακή ατμόσφαιρα και σταθερότητα στο γάμο.

9/2/17: Αν επιδιώκεις δυνατές εμπειρίες, θέλεις να σε βλέπουν με το ταίρι σου οι άλλοι και να σας θαυμάζουν σαν ζευγάρι, αν επιθυμείς τη φλόγα άσβεστη. Η Σελήνη από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη εγγυώνται πολλά χαμόγελα!

15/2/17: Η Σελήνη συναντάει τον Δία στο ζώδιο του γάμου, τον Ζυγό και δείχνει χαρά και ευημερία. Το εξάγωνό τους με τον Κρόνο δείχνει σταθερότητα. Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Κριό προσθέτουν δυναμισμό και αποφασιστικότητα στην εξίσωση αυτής της επιλογής.

16/2/17: Αν θέλεις έντονα πάθη στη σχέση σου, πολύ σεξ και μεγάλες δόσεις ρομαντισμού…

 

Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος, με την Αφροδίτη και τον Ερμή ανάδρομους, δεν προσφέρονται για επιλογή ημερομηνιών.

7/5/17: Ο σχηματισμός της Σελήνης με τον Δία από τον Ζυγό, του Άρη από τους Διδύμους και της Αφροδίτης από τον Κριό, υπόσχεται ότι η επικοινωνία, η διάθεση να κρατούνται οι ισορροπίες και η κοινωνικότητα θα είναι το άλφα και το ωμέγα του γάμου σου.

17/5/17: Ο Δίας, η Αφροδίτη, η Σελήνη και ο Άρης αποτελούν τις γωνίες ενός πολύ σημαντικού πλανητικού σχηματισμού, που ονομάζεται χαρταετός! Παιχνίδι, επικοινωνία, χαρά, εντάσεις με κατάληξη στην κρεβατοκάμαρα! Κι όλα αυτά συνοδευμένα από έναν Ήλιο στον Ταύρο, που προμηνύει σταθερότητα.

22/5/17: Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Κριό, το μόνο βέβαιο είναι ότι δε θα βαρεθείτε. Ίσως επειδή ο Άρης από τους Διδύμους αυξάνει τις πιθανότητες μιας έντονης κοινωνικής ζωής με ταξίδια, φίλους, συγγενείς, εκδρομές.

1/6/2017: Μόνο για δυνατούς λύτες! Η Αφροδίτη από τη μια κάνει τρίγωνο με Κρόνο και δείχνει ότι τα πράγματα είναι σοβαρά, θα υπάρχει σύμπνοια στο ζευγάρι και τάση μονιμότητας αλλά, από την άλλη, η σύνοδός της με τον Ουρανό δείχνει ότι αν δεν κρατιέται ζωντανό το ενδιαφέρον κι αν τα νερά δεν ταράσσονται συχνά, τότε μπορεί ο πιο ζωηρός εκ των δύο σας να επαναστατήσει…

6/6/2017: Με Αφροδίτη να έχει περάσει στον Ταύρο, Σελήνη στον Σκορπιό και Άρη στον Καρκίνο. Το συναίσθημα είναι κυρίαρχο, έντονο, παθιάρικο, ρομαντικό, επιτακτικό. Οι προσπάθειες άσκησης ελέγχου του ενός προς τον άλλον, καλό θα είναι να αποφεύγονται.

14/6/2017: Ισορροπία και αρμονία! Επικοινωνία και συναίσθημα συνυπάρχουν, και μάλιστα τη στιγμή που η Αφροδίτη από τον Ταύρο προμηνύει αισθησιασμό και σταθερότητα.

20/6/2017: Με Σελήνη και Αφροδίτη στον Ταύρο, σταθερότητα, οικογένεια, προκοπή και πάθος.

24/6/2017: Η πολυαστρία στον Καρκίνο δηλώνει ότι θα κάνεις μια ωραία οικογένεια, θα υπάρχει έκδηλο συναίσθημα, ρομαντισμός, νοικοκυροσύνη, με κάποια τάση να ασκείτε συναισθηματικό έλεγχο ο ένας στον άλλο, γεγονός που πρέπει να αποφύγετε.

3/7/2017: Με Ήλιο, Άρη και Ερμή στον Καρκίνο, το συναίσθημα θα έχει τον πρώτο ρόλο. Η Σελήνη από τον Σκορπιό «μιλάει» για έντονα πάθη με όλα τα καλά και τα αρνητικά τους, τα οποία ωστόσο θα έχουν την τάση να καταλήγουν στο κρεβάτι, μιας και σε συνδυασμό με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, προμηνύει έντονη σεξουαλικότητα.

18/7/2017: Μολονότι δεν είθισται να επιλέγουμε ημερομηνία γάμου με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το απόλυτα ακριβές τρίγωνό της με τον Δία από τον Ζυγό (το ζώδιο του γάμου) σώζει την κατάσταση και μετατρέπει την ημερομηνία σε μία από τις προτεινόμενες της χρονιάς. Ζευγάρι με αξιοζήλευτη επικοινωνία, κοινά γούστα, διάθεση διασκέδασης και όλα αυτά με τη Σελήνη στον Ταύρο να προμηνύει τη σταθερότητα.

8/8/2017: Αυτή η ημερομηνία προσδίδει λάμψη στην τελετή αλλά και στο ζευγάρι, που θα φαντάζει ως ξεχωριστό στους άλλους και μάλλον θα είναι, καθώς θα συνδυάζει την εξωστρέφεια και τη ζεστασιά του Λέοντα (Ήλιος και Άρης) με το συναίσθημα του Καρκίνου (Αφροδίτη) και τη διάκριση της Παρθένου (Ερμής) και το επικοινωνιακό χάρισμα του Υδροχόου (Σελήνη).

Από τις 12 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής δεν προσφέρει πρόσφορο έδαφος για ένα νέο ξεκίνημα…

8/9/2017: Το Μεγάλο Τρίγωνο της Αφροδίτης, της Σελήνης και του Δία στη Φωτιά προμηνύει ένα φλογερό ζευγάρι, που θα βρίσκει τρόπους να ανανεώνεται και να μη λιμνάζει στα νερά της ρουτίνας.

17/9/2017: Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα, εκτός από σταθερότητα, λειτουργούν σαν η καλή νεράιδα, που έχει φροντίσει να χαρίζει χαμόγελα στο ζευγάρι και να κρατάει τον έρωτα και την επιθυμία ζωντανά. Ο Άρης, ο Ήλιος και ο Ερμής από την Παρθένο δηλώνουν πως όσα καταφέρεις με το ταίρι σου, θα τα κερδίσετε με μόχθο.

30/9/2017: Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα «μιλάει» για έντονο πάθος, ενώ το τρίγωνο Σελήνης – Ηλίου εκτός από εποικοδομητική επικοινωνία στο ζευγάρι, δίνει και τη δύναμη να μην πτοείστε, αλλά να αγωνίζεστε για το καλύτερο, ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

14/10/2017: Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και γίνεται η καλή νεράιδα της συντροφικότητας!

20/10/2017: Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να αναλαμβάνει την «κουμπαριά» και τη σύνοδο Σελήνης, Ερμή, Δία στον Σκορπιό, η συντροφική διάθεση συνυπάρχει με το έντονο πάθος.

28/10/2017: Το τρίγωνο της Αφροδίτης και της Σελήνης εγγυάται ήρεμη, λογική, έξυπνη, με χιούμορ επικοινωνία και επιτρέπει παιχνίδια μυαλού, που θα οδηγούν στο να διεγείρουν όχι μόνο το μυαλό, αλλά και το κορμί.

7/11/2017: Πολυαστρία στον Σκορπιό με Αφροδίτη, Δία, Ήλιο σε τρίγωνο με τη Σελήνη από τον Καρκίνο. Κυρίαρχο το σεξ, συνοδευμένο από πολύ έντονα συναισθήματα, πόθους, πάθη, ρομαντισμό. Αν δεν περιορίσετε τον εγωισμό σας ένθεν και ένθεν των πλευρών, ελλοχεύουν κίνδυνοι ανάγκης επιβολής του ενός προς τον άλλον. Αντίδοτό σας το κλασσικό: κάντε έρωτα κι όχι πόλεμο!

15/11/2017: Επικοινωνία με υποχωρητική διάθεση και πρωταρχική ανάγκη να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στη σχέση, συνδυασμένη με έντονη ερωτική έλξη.

Ο ανάδρομος Ερμής και οι περίοδοι στάσης του (λίγο πριν και λίγο μετά την ανάδρομη πορεία του) δεν αφήνουν περιθώρια να επιλέξουμε ημερομηνία για τον Δεκέμβριο, καθώς τα καινούργια ξεκινήματα δεν είναι στα θετικά του.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια