Πώς να τιμήσετε αγαπημένα πρόσωπα που θα λείπουν από το γάμο σας!

Σίγουρα η παρουσία τους είναι αναντικατάστατη αλλά μπορείτε να τους τιμήσετε και να δηλώσετε την σπουδαιότητα τους για εσάς.
 Μεγάλες αποστάσεις ή θέματα υγείας μπορεί να κρατήσουν μακριά σας τα πιο λατρεμένα σας πρόσωπα την ημέρα του γάμου σας. Όταν δουν το βίντεο, σίγουρα θα χαρούν.

1. Στη θέση του

Επιλέξτε  ένα αντικείμενο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του συγκεκριμένου προσώπου (καπέλο, κάποιο κόσμημα….) και τοποθετήστε το σε ένα κάθισμα προς τιμήν του.

2 . Δώρο καρδιάς

Ανακαλύψτε έναν τρόπο να ενσωματώσετε σε αυτήν την ημέρα ένα δώρο που έχετε λάβει από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορείτε να φορέσετε το κολιέ ή την καρφίτσα της γιαγιάς σας, το άρωμα που σας είχε πάρει η καλύτερη σας φίλη ή κάντε την πρόποση σας σε ένα ποτήρι που η θεία σας σάς έδωσε ωε προίκα.

3 . Αποθεώστε τους εν τη απουσία τους

Ζητήστε από το αγαπημένο σας πρόσωπο να  σας πει κάτι που αγαπά πολύ για θα ήθελε να γευθεί ή να προσφέρει για το γάμο σας. Για παράδειγμα, παρακαλέστε την γιαγιά σας να σας αποκαλύψει τη μυστική συνταγή για μπισκότα και με μια όμορφη ταμπελίτσα επισημάνεται στο μπουφέ ότι είναι «Τα μπισκότα της γιαγιάς». Ή ζητήστε από το catering να έχει το αγαπημένο κρασί του καλύτερου σας φίλου που δεν κατάφερε να αναβάλει ο επαγγελματικό του ταξίδι.

4. Φορέστε τους

Τυπώστε ένα μπλουζάκι με το πρόσωπου τους και σε μια από τις ομαδικές φωτογραφίες φορέστε το. Μπορείτε να του στείλετε και την φωτό άμεσα (η τεχνολογία στις υπηρεσίες του γάμου). Αν πρόκειται για τον παππού ή την γιαγιά σας μάλλον θα πρέπει να περιμένετε λίγο παραπάνω για να τους την δώσετε!

5. Η μουσική τα λέει όλα

Τα τραγούδια ενώνουν τους ανθρώπους και μικραίνουν τις αποστάσεις! Ζητήστε από το dj να παίξει ένα κομμάτι που να σας θυμίζει στιγμές με το συγκεκριμένο πρόσωπο και προσκαλέστε όλους στην πίστα!

Πηγή: gamos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια