Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού » Ένας Γάμος Όνειρο 2016 » !

H Φωτεινή Μαλαπάνη και ο Παναγιώτης Πίτσικας, είναι το τυχερό ζευγάρι του διαγωνισμού ¨Ένας Γάμος Όνειρο 2016¨, που αναδείχθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων Ρόδον, στη Μεσσήνη.

Ο πιο ρομαντικός ραδιοφωνικός διαγωνισμός, που διοργάνωσαν για 10η χρονιά οι ραδιοφωνικοί σταθμοί City 103,8 – Κανάλι 20 88,6 – Δίαυλος 99,2 – ΜessiniaRadio.gr και η διαδικτυακή τηλεόραση Messiniawebtv.gr, ολοκληρώθηκε, μέσα σε μια γαμήλια ατμόσφαιρα, με το τυχερό ζευγάρι να κερδίζει συναρπαστικά γαμήλια δώρα από τις επιχειρήσεις: : Νυφικά Φειδάς, ανδρικά ενδύματα Τριανταφυλλόπουλος, Coiffure Γιώργος Μπλέκος, έπιπλο Θεόκας, κοσμήματα Βούλγαρης, αίθουσα δεξιώσεων Ρόδον, Big Bang Events εφέ-πυροτεχνήματα-μπαλόνια, make up artist Αντζυ Κουτσούκου, Θέμη lingerie, ανθοπωλείο Ζέρμπερα, Dust & Cream, Gianna Kazakou, Sesto Βερράρος, ζαχαροπλαστεία Καννάς, AVON, Οινοποιία Ψαρούλη, Idea Center, Λεβέντης τυπογραφείο, Hotel Kleopatra Inn, Fame Dance Academy, Vibration audio & light equipment. Τον διαγωνισμό στήριξε ο επίσημος αντιπρόσωπος της TOYOTA για το Νομό Μεσσηνίας Κυριάκος Κακούρος!

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο χθεσινό event, παρακολούθησαν το καθιερωμένο νυφικό show, με νυφικές δημιουργίες από τα Νυφικά ΦΕΙΔΑΣ και γαμπριάτικα κοστούμια από τα ανδρικά ενδύματα Τριανταφυλλόπουλος! Τα φινετσάτα κοσμήματα ήταν χειροποίητες δημιουργίες από τα κοσμήματα Βούλγαρης! Τα εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα είχε επιμεληθεί ο Γιώργος Μπλέκος με την ομάδα του και το μακιγιάζ είχε αναλάβει προσωπικά η γνωστή αισθητικός  Άντζυ Κουτσούκου!

Ευχαριστούμε πολύ, όλους τους δωροθέτες και χορηγούς του διαγωνισμού μας, την αίθουσα δεξιώσεων Ρόδον και τον κ. Χαραλαμπόπουλο προσωπικά για την άψογη φιλοξενία, το ανθοπωλείο Ζέρμπερα για τον στολισμό της αίθουσας, την Οινοποιία Ψαρούλη για το εμφιαλωμένο κρασί που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, το ζαχαροπλαστείο Καννάς για την υπέροχη γαμήλια τούρτα που έκοψε το ζευγάρι, το Big Bang Events για τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα κατά την διάρκεια όλης της εκδήλωσης, την εταιρεία ΑVON και την κυρία Κουρκουτά για τα δώρα σε όλες τις μελλόνυμφες και φυσικά τη σχολή χορού FAME DANCE ACADEMY για το υπέροχο βιεννέζικο βαλς που απολαύσαμε από τους χορευτές της. Τέλος, ευχαριστούμε την Feidas Fotografy-Cinematografy για την βιντεοσκόπηση και τη φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς!

Όλοι εμείς ευχόμαστε στη Φωτεινή και στον Παναγιώτη, η ώρα η καλή!!!

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια