Πρόταση γάμου | Αυτοί είναι οι 5 πιο παράξενοι τρόποι!

Πόσες από εμάς δεν έχουμε ονειρευτεί την ιδανική πρόταση γάμου; Και πόσες από εσάς ήταν τόσο τυχερές που την έζησαν και μπορούν σήμερα περήφανες ώστε να τη διηγούνται; Λίγο η φαντασία, λίγο η έκπληξη, λίγο η δύναμη της αγάπης, όλα αυτά είναι τα συστατικά για μία πρόταση γάμου που θα μείνει ανεξίτηλη στο βιβλίο αγάπης ενός ζευγαριού…

Πώς, όμως, γίνεται μία ονειρεμένη πρόταση γάμου; Επειδή και οι άντρες μάς διαβάζουν, προσπαθώντας να μας αποκρυπτογραφήσουν ή να πάρουν ιδέες για το πώς πρέπει να μας φερθούν, βρήκαμε τους 5 πιο παράξενους τρόπους για να κάνει κάποιος πρόταση γάμου. Στην τελική, φρόντισε να αφήσεις -τυχαία πάντα- ανοιχτό τον υπολογιστή σου σε αυτό το θέμα και άσε τον αγαπημένο σου να επιλέξει μία από τις πιο όμορφες προτάσεις γάμου!

1. Με τη βοήθεια ενός application που καταγράφει τα βήματά σου, σχημάτισε με τη διαδρομή που θα ακολουθήσεις ένα μονόπετρο, όπως ακριβώς γίνεται στο τηλεοπτικό σποτ του μεγάλου brand της τηλεπικοινωνίας! Με τη σειρά σου, φωτογράφισε το αποτέλεσμα που το app κατέγραψε και στείλε τη φωτογραφία στην αγαπημένη ή τον αγαπημένο σου ή κάνε τη φωτογραφία share στα social media που διαθέτει. Τα σχόλια θα πέσουν «βροχή» και η πρόταση θα γίνει viral!

2. Γράψτο στον αέρα. Ναι, οκ, πώς γίνεται αυτό; Υπάρχει τρόπος. Μπορείς να νοικιάσεις ένα αεροπλάνο και με ένα πανό ή με τον καπνό που αυτό θα αφήνει πίσω του να της γράψεις (όχι εσύ ακριβώς, αυτός που θα το αναλάβει): «Με παντρεύεσαι;». Θα το ευχαριστηθεί, θα ενθουσιαστεί και αποκλείεται να αρνηθεί!

3. Εάν αγαπάτε τη φύση και οι δύο, τότε μπορείς να στήσεις ένα «κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» στην εξοχή. Φρόντισε να κρύψεις το δαχτυλίδι τής πρότασης σε ένα τοπίο και πηγαίνετε στο σημείο αυτό μια βόλτα. Γέμισε το σημείο με φακέλους που θα βοηθήσουν το έτερό σου ήμισυ να ανακαλύψει πού κρύβεται ο «θησαυρός». Μόλις ανακαλύψει «τυχαία» το δαχτυλίδι, τότε πέφτεις στα γόνατα, ανοίγεις την καρδιά σου και κάνεις το πολυπόθητο ερώτημα. Αν θέλεις ακόμη πιο εντυπωσιακή πρόταση, μπορείς να την απευθύνεις κάτω από έναν καταρράκτη, στην κορυφή ενός λόφου ή στην άκρη ενός γκρεμού. Η κινηματογραφική αίσθηση που θα αποπνέει μία τέτοια πρόταση, αποκλείεται να αφήσει ασυγκίνητο και τον πιο «σκληρό» βράχο.

4. Το γραφείο όπου εργάζεται πού βλέπει; Έχει κάποιο παράθυρο από το οποίο μπορεί να κοιτά έξω; Προσπάθησε, λοιπόν, όσο εργάζεται να κρεμάσεις από εκεί ένα πανό ή να γράψεις με σπρέι στον τοίχο (εννοείται πως θα αποκαταστήσεις την οποιαδήποτε ζημιά). Ακόμη καλύτερα τύπωσε μία αφίσα και κόλλησέ τη ώστε να τη δει το πρωί μόλις καθίσει στο γραφείο. Εντυπωσιακό τουλάχιστον…

5. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα site που θα περιγράφει τη ζωή και τη σχέση σας, πλαισίωσέ το με κοινές σας φωτογραφίες, την αγαπημένη σας μουσική, ή και video σας και σε κάποιο σημείο γράψε τη μεγάλη ερώτηση. Στείλε το στο σύντροφο της ζωής σου με mail και αφού σου απαντήσει (θετικά!) στείλε το στους φίλους και τους γνωστούς σας με θέμα: «Παντρευόμαστε!». Μπορείτε να κρατήσετε το site ανοιχτό όσο εσείς επιθυμείτε και να το ενημερώνετε με νέα σας για να το βλέπουν όλοι οι φίλοι σας.

Κάνε την προσπάθεια να διαφέρεις και σίγουρα η δική σας, προσωπική, ιστορία, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας…

Πηγή: queen.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια