Τα θετικά του να κάνεις το γάμο σου μέσα στην εβδομάδα!

Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Τα λέει το άσμα και που και που καλό είναι να τα ενστερνιζόμαστε αυτά τα λόγια καθώς μας απαλλάσσουν από στενάχωρες σκέψεις και κουραστικά άγχη.
Ο γάμος θεωρείται μέρα χαράς. Το ερώτημα είναι για ποιον; Για το ζευγάρι, τους γονείς ή τους καλεσμένους; Γιατί δυστυχώς, όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι αποκλείεται. Μια όχι και τόσο κοινωνικά αποδεχτή θεωρία θέτει πάνω απ’ όλα την ικανοποίηση του ζευγαριού ενώ η ακριβώς αντίθετη την ικανοποίηση των καλεσμένων.
Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία και σας έχει καρφωθεί να κάνετε τον γάμο σας μια καθημερινή, θα επιβραβεύσουμε την τόλμη σας παραθέτοντας μερικά από τα θετικά σημεία μιας τέτοιας απόφασης.
1. Σίγουρα τα πάντα θα είναι πιο οικονομικά. Από τον φωτογράφο και την κομμώτρια μέχρι την εκκλησία και το χώρο δεξίωσης.
2. Είναι πάντα ωραίο να βγαίνεις εκτός προγράμματος και να μην ακολουθείς την συμβατική οδό. Μπορεί οι φίλοι σας να δυσανασχετήσουν γιατί θα τελειώσουν από το meeting στις 8 και θα τρέχουν να σας προλάβουν αλλά έχει και αυτό τη χάρη του: θα αποφύγετε στυλιζαρισμένες συμπεριφορές και χτενίσματα-γλυπτά. Όλοι θα έρθουν με πιο casual εμφάνιση και διάθεση.
3. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που όλοι γλυκοκοιτάζουν τις μικρές αποδράσεις του σαββατοκύριακου, σίγουρα κάποιοι θα σας ευχαριστήσουν που δεν τους κρατήσατε στην πόλη ώστε να παρευρεθούν στο γάμο σας.
4. θα πραγματοποιήσετε το γάμο σας την ημερομηνία που θέλετε χωρίς συμβιβασμούς. Αν η επέτειος γνωριμίας σας επιθυμείτε να συμπίπτει με αυτή του γάμου σας αλλά τυχαίνει να είναι Τρίτη, τότε Τρίτη. Σίγουρα δεν θα έχετε και πρόβλημα να κλείσετε την εκκλησία της προτίμησης σας.
5. Είναι μια χαρά να ευκαιρία
να αποφύγετε και όλους όσους
θα έρχονταν στο σαββατιάτικο γάμο σας απλά από υποχρέωση. Τους δίνεται και σας δίνετε
το τέλειο άλλοθι.
6. Μπορείτε να οργανώσετε τον τέλειο τριήμερο εορτασμό: όλο το σαββατοκύριακο bachelor και τη Δευτέρα γάμος. Θα χορτάσετε γλέντι και όλοι θα ξανανιώσουν έφηβοι: τότε που το γλέντι δεν σταμάταγε ποτέ.
Τι μπορείτε να κάνετε για να ευχαριστήσετε τους ατρόμητους μεσοβδομαδιάτικους καλεσμένους σας;
1. Να είστε σύντομοι σε κάθε βήμα του Μυστηρίου-δεξίωσης. Μην βγάζετε με τις ώρες φωτογραφίες και καταλήξετε στο κέντρο της δεξίωσης στις 11.30μ.μ και οι καλεσμένοι καταλήξουν στο μπουφέ στις 12.30π.μ. Σίγουρα ο φωτογράφος θα βρει τον τρόπο να σας απαθανατίσει σε μοναδικές πόζες και όσο θα βρίσκετε μαζί με τους καλεσμένους σας.
2. Οργανώστε ένα μίνι βαν να παραλάβει τους συναδέλφους σας από το γραφείο και να τους μεταφέρει στην εκκλησία και την δεξίωση. Θα τους διευκολύνετε και θα τους κάνετε να μπουν άμεσα στο παρειστικό κλίμα αφήνοντας πίσω το στρες του γραφείου.
Πηγή: gamos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια