play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Φέτος το Δώρο Χριστουγέννων 2017 αλλά και τα επιδόματα ανεργίας στους δικαιούχους από τον ΟΑΕΔ, θα καταβληθούν νωρίτερα.
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) θα καταβάλλει νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές το δώρο Χριστουγέννων 2017 όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του.
Συγκεκριμένα:
Από τη Δευτέρα 11.12.2017 θα καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2017 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Από τη Δευτέρα 11.12.2017 θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 11.12.2017 μέχρι και 07.01.2018.
Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων…
Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
ανεργία επίδομα ΟΑΕΔ πληρώνει φόρο Χριστούγεννα
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS