play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Λίγες ώρες μετά την παραίτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου, παραιτήθηκε από υπουργός Οικονομίας και ο σύζυγός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα και πλεόν φουντώνουν τα σενάρια για ανασχηματισμό.
Οι παραιτήσεις του ζεύγους των υπουργών ήρθαν μετά την αποκάλυψη ότι η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης λάμβανε επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ τον μήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό αργά τη νύχτα, υποβάλλοντας την παραίτησή του. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να ευχαριστεί τον κ. Παπαδημητρίου για τις προσπάθειες που κατέβαλε στο πεδίο των επενδύσεων.
Η παραίτηση έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να έχουν μια συνάντηση μετά την επιστροφή του Τσίπρα από την Τρίπολη, όπου θα βρεθεί για τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
αντωνοπουλου ενοικιου επιδότηση ΝΤΟΡΟς οικονομίας Παπαδημητρίου παραίτηση υπουργός
|
|---|
|
|

DRACULA TAME IMPALA
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
I JUST MIGHT BRUNO MARS
ΕΙΠΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
THE FATE OF OPHELIA TAYLOR SWIFT
ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
7
play_arrowJANANTO
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
BAD DREAMS TEDDY SWIMS
10
play_arrowΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS