NEWSFEED

Ένα ζευγάρι φτιάχνει οικολογικά καθαριστικά σε μία φάρμα στο Κιλκίς!

today10/12/2018 7

Φόντο
share close

Τα καθαριστικά egreeno δεν περιέχουν αμφιλεγόμενες βλαβερές ουσίες, δεν έχουν καμία επισήμανση επικινδυνότητας, είναι υποαλλεργικά και εργαστηριακά ελεγμένα. Είναι προϊόντα Vegan και οικολογικά, που σέβονται απόλυτα την φύση και  περιέχουν πρωτοποριακά υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης.

Είναι δημιουργίες ενός ζευγαριού από το Κιλκίς, που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, παρασκευάζοντας «πράσινα» καθαριστικά στην εξοχή, ενώ μέρος των εσόδων τους το διαθέτουν σε ελληνικό ορφανοτροφείο της Τανζανίας.

Πώς ξεκίνησαν όλα;
Ο Χρήστος Γκουλέτσας, είναι χημικός μηχανικός και επικεφαλής μιας ομάδας νέων επιστημόνων, με κατάρτιση και πάθος για έρευνα και καινοτομία.
Οπως αναφέρει ο ίδιος, «Όταν έγινα για πρώτη φορά πατέρας, άρχισαν να με απασχολούν θέματα που μέχρι τότε δεν με ενδιέφεραν, όπως η υγεία του παιδιού μου αλλά και η δική μου υγεία ως γονιός. Θέλαμε με την γυναίκα μου, ό,τι χρησιμοποιούμε εμείς και το παιδί μας να είναι 100% υγιεινό και ασφαλές. Από την αγάπη μας, λοιπόν, για την φύση και το παιδί μας, προέκυψαν τα προϊόντα egreeno, μια πρωτοποριακή σειρά αγνών φυσικών απορρυπαντικών με ιδιαίτερα πρόσθετα φυτικά συστατικά και ιδιότητες».

Tα καθαριστικά είναι Vegan, Cruelty-Free και έχουν πρόσθετα φυτικά συστατικά και αιθέρια έλαια, χαρακτηριστικά της ελληνικής γης με θαυματουργικές ιδιότητεςTα καθαριστικά είναι Vegan, Cruelty-Free και έχουν πρόσθετα φυτικά συστατικά και αιθέρια έλαια, χαρακτηριστικά της ελληνικής γης με θαυματουργικές ιδιότητες

«Το 2010 ιδρύσαμε την εταιρία μας, η οποία βρίσκεται στην πανέμορφη εξοχή του νομού Κιλκίς, σε μια καταπράσινη πεδιάδα δίπλα στον Αξιό ποταμό. Η τοποθεσία που επιλέξαμε δεν ήταν τυχαία αφού αγαπάμε πολύ τη φύση και επιδιώξαμε αυτό να το περάσουμε και στα προϊόντα μας. Προτιμήσαμε να βρισκόμαστε μακριά από την πόλη, να χρησιμοποιούμε καθαρό νερό για τα καθαριστικά μας και να απασχολούμε ανθρώπινο δυναμικό από τα γύρω χωριά, δίνοντας ζωή στην τοπική κοινωνία της ακριτικής Αξιούπολης».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it