NEWSFEED

Το μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ με σπασμένη φωνή: Η ζωή του Τζορτζ Φλόιντ μετρούσε!

today04/06/2020 5

Φόντο
share close

«Η ζωή του Τζορτζ Φλόιντ μετρούσε, και η ζωή της Μπριόνα Τέιλορ μετρούσε και η ζωή του Φιλάντο Καστίγιο μετρούσε» είπε η Μέγκαν Μάρκλ απευθυνόμενη στους τελειόφοιτους του Immaculate Heart High School στη διάρκεια της ομιλίας της, μέσω βίντεο, αναφερόμενη σε ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από αστυνομική βία.

Το σχολείο βρίσκεται στο Λος Άντζελες και ως απόφοιτη και η ίδια του σχολείου αυτού, η Μέγκαν Μαρκλ απευθύνεται στις τελειόφοιτες στέλνοντας το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού, δηλώνοντας συντετριμμένη από όσα συμβαίνουν στην Αμερική.

«Δεν ήξερα τι να σας πω… Ήθελα να πω το σωστό. Συνειδητοποίησα πως το μόνο λάθος είναι να μην πω τίποτα επειδή η ζωή του Τζορτζ Φλόιντ μετρούσε… (…) και οι ζωές τόσων άλλων ανθρώπων, που άλλων τα ονόματα γνωρίζουμε και άλλων όχι» τόνισε.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/6349896/to-minyma-tis-megkan-markl-me-spasmeni-foni-i-zoi-toy-tzortz-floint-metroyse

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it