LIFESTYLE

Γιώργος Μαυρίδης για την κράτησή του στο Μεξικό!

today17/09/2020 5

Φόντο
share close

Στην Αθήνα επέστρεψαν ο Γιώργος Μαυρίδης κι οι συνεργάτες του, μετά από την περιπέτεια που είχαν στο Μεξικό και την κράτησή τους. Ο tattoo artist που φέτος θα έχει δική του ταξιδιωτική εκπομπή στο Open, βρέθηκε στο Μεξικό για τις ανάγκες της εκπομπής, όμως, όπως γράφτηκε, λόγω κάποιας παρεξήγησης με τα στοιχεία τους, οι Αρχές προχώρησαν στην κράτησή τους, ενώ όπως αναφέρθηκε κατά την απέλασή τους από την χώρα δημιουργήθηκε ένταση στο αεροπλάνο που ήταν να επιβιβαστούν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα με τον πιλότο να δίνει εντολή να κατέβουν από το αεροσκάφος.

Ο Γιώργος Μαυρίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες με τον παρουσιαστή του Open να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και να εξηγεί τι συνέβη πραγματικά. Μάλιστα, σε όλη τη διάρκεια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για όσα έγιναν στο Μεξικό, αλλά και όσα κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα σχετικά με την ιστορία.

«Βγάζατε ειδήσεις σε έναν άνθρωπο που ήταν μέσα, δεν είχε επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους τέσσερις μέρες και τον δικάσατε ότι μάλωσε με τον πιλότο, ότι το έπιασαν επειδή μίλησε με αγένεια. Ήμασταν μια ομάδα τεσσάρων ανθρώπων που πήγανε στο Μεξικό να κάνουν γυρίσματα για να περάσουμε καλά. Ο προορισμός ήταν να πάμε Μεξικό, μετά Βραζιλία για έναν μήνα και κατεβήκαμε στο Μεξικό επειδή έχω ένα πολύ καλό φίλο εδώ και δέκα χρόνια που τον γνωρίζω από τα τατουάζ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δήλωσα τη διεύθυνση και το όνομα αυτού ανθρώπου και το ένα το παιδί έχει και συγγενείς εκεί. Δεν δέχονταν ότι θα μείνω σε έναν φίλο μου και μου έλεγαν ποιο είναι το ξενοδοχείο. Τους λέω δεν έχω ξενοδοχείο αφού θα με φιλοξενήσει ένας φίλος μου. Δεν το δέχτηκαν κι ήθελαν να δηλώσω ένα ξενοδοχείο, έστω και ψεύτικο με λίγα λόγια. Αυτό κατάλαβα με τον δικηγόρο».

Και συνέχισε: «Σταματήσαμε, κατεβήκαμε, δεν το δέχτηκαν, πήραν το διαβατήριο και τα κινητά και μας πήγαν σε ένα γραφείο. Ήμασταν σε ένα κελί και για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανέναν ούτε στην πρεσβεία σε βαθμό που λέγαμε θα μας εξαφανίσετε δίχως νερό και φαγητό και σε κάποια φάση νευριάσαμε κι είπαμε πείτε μας παιδιά τι κάναμε; Και το ξενοδοχείο να μην ήταν σωστό ήταν αυτή συμπεριφορά; Κάποια στιγμή το φουντώσαμε κι εμείς και δημιουργήσαμε επεισόδιο γιατί θα μέναμε εκεί ούτε κι εγώ ξέρω μέχρι πότε. Πήραμε τηλέφωνο, μας χλεύαζαν, μας ειρωνεύονταν, μας έδιναν να παίρναμε τηλέφωνο από απόκρυψη στους δικούς μας. Να παίρνουμε τρεις η ώρα το βράδυ από απόκρυψη στους δικούς μας ότι είμαστε στη φυλακή. Μείναμε τρεις νύχτες δεν θα σου πω συμπεριφορά και καταπάτηση δικαιωμάτων, το τερμάτισαν. Για να κάνουμε τηλέφωνο συνέχεια μαλώναμε και μας έστειλαν Αθήνα με το έτσι θέλω».

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it