LIFESTYLE

Ντιέγκο Μαραντόνα | Ξεκίνησε η μάχη για την περιουσία του!

today10/12/2020 6

Φόντο
share close

Ξεκίνησε η μάχη ανάμεσα στους συγγενείς του Ντιέγκο Μαραντόνα για τη μεγαλύτερη από 40 εκατομμύρια ευρώ περιουσία του ποδοσφαιριστή, με τουλάχιστον 16 άτομα να διεκδικούν μερίδιο.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, που πέθανε από καρδιακή προσβολή τον περασμένο μήνα σε ηλικία 60 ετών, δεν άφησε διαθήκη, αν και είχε 5 παιδιά που είχε επίσημα αναγνωρίσει.

Ωστόσο, ακόμη επτά άτομα που φέρονται να είναι παιδιά του, αλλά και οι πέντε αδελφές του, φέρονται να αγωνίζονται για να λάβουν ένα κομμάτι από την κληρονομιά του.

Μια πηγή στο Μπουένος Άιρες είπε στην εφημερίδα The Sun: «Η μάχη για τα χρήματα του Μαραντόνα δεν θα είναι απλός αγώνας -θα είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

Δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι η περιουσία του Μαραντόνα περιλαμβάνει μετρητά στην Ελβετία, στο Ντουμπάι και στο Μπουένος Άιρες, ιδιοκτησίες σε όλο τον κόσμο και έναν στόλο από πολυτελή οχήματα. Οι λογαριασμοί εμφανίζουν επίσης χρήματα από συμβόλαια διαφημίσεων με μεγάλα brands όπως η Puma και η Coca-Cola. O Μαραντόνα λέγεται ότι υπέγραψε διαθήκη το 2012,αλλά την κατέστρεψε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Ο νόμος της Αργεντινής πάντως απαγορεύει να αποκληρωθούν τα παιδιά και προϋποθέτει να μοιραστούν σε όλα ίσα μερίδια.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

 

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it