play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Η Χόλι Μιντ από την Πενσυλβάνια έχει πολλές πάπιες. Δεν είναι κτηνοτρόφος ή κάτι τέτοιο. Απλά αυτή και η οικογένειά της λατρεύουν τα συγκεκριμένα ζώα ως κατοικίδια. Κι ενώ όλες είναι υπέροχες και πανέμορφες, μία πάπια είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.
Το όνομά της είναι Γερτρούδη και έχει ένα χτένισμα που οι περισσότεροι μπορεί να ζήλευαν. Το χτένισμά της, που στην πραγματικότητα είναι μια κορυφή φτερών, έχει δεχθεί πολλές συγκρίσεις. Έχει παρομοιαστεί με τον Τζορτζ Ουάσινγκτον, τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και πολλές άλλες προσωπικότητες γνωστές για τα μαλλιά τους.

Μιλώντας στο Bored Panda για την πάπια της, η Χόλι είπε: «Η Γερτρούδη είναι 3,5 ετών. Όταν γεννήθηκε είχε μια ασυνήθιστα μεγάλη κορυφή φτερών, που συνέχιζε να μεγαλώνει. Η Γερτρούδη έχει εμφανιστεί σε περιοδικά, σε ένα εξώφυλλο ταμπλόιντ στη Βρετανία και σε μερικές διαφημίσεις. Όλα ξεκίνησαν με μία φωτογραφία της που έγινε viral. Ζει μέσα στο σπίτι μας και φοράει πάνες. Χρησιμεύει επίσης ως ζώο συναισθηματικής υποστήριξης και επισκέπτεται συχνά γηροκομεία».
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
διασημη μαλλί πάπια τρελό φτερά
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS