play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Τα παραδοσιακά κρεοπωλεία μπορεί να κλείνουν το ένα μετά το άλλο στη Βρετανία, αλλά μια άλλη «φυλή» ακονίζει τα μαχαίρια και τους μπαλτάδες της προκειμένου να τεμαχίσει ένα διαφορετικό είδος κρέατος – φτιαγμένο από χορτοφαγικές λιχουδιές.
Οι αυτοαποκαλούμενοι «vegetarian χασάπηδες» ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, πουλώντας προϊόντα που «μιμούνται» το κρέας, αλλά δε περιέχουν καθόλου ζωική σάρκα. Οι πάγκοι τους, είναι γεμάτοι με κοτόπουλα, ζαμπόν, κεφτέδες, κιμάδες, μπριζόλες -ακόμα και με θαλασσινά- που υποτίθεται ότι μοιάζουν, φαίνονται και έχουν τη γεύση του κρέατος αλλά στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένα από φυτικές πρωτεΐνες.
Ο Niko Koffeman, διευθυντής μάρκετινγκ του ολλανδικού Vegetarian Butcher, Niko Koffeman, λέει ότι καινοτομούν με μια μεγάλη γκάμα… ακρέατος κρέατος και θαλασσινών που είναι «δυσδιάκριτα από τα αληθινά» τόσο σε εμφάνιση, υφή και γεύση που πλέον πωλούνται σε εστιατόρια και πράσινα «κρεοπωλεία» σε 13 χώρες- από την Ελβετία μέχρι την Κίνα.




Πηγή:
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
NIKO KOFFEMAN VEGETARIAN BUTCHER κρέας
|
|---|
|
|

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
close
play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS