play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Με σύνθημα «Πάρτε πίσω τα μέτρα» ξεκινούν από αύριο προειδοποιητική απεργία οι ναυτεργάτες σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.
Εξήγγειλαν 48ωρη απεργία από 00.01 της Τρίτης 16 Μαΐου και λήξη στις 24.00 της Τετάρτης 17 Μαΐου.
Όπως αναφέρει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, «οι ναυτεργάτες ενώνουν τη φωνή και τη δύναμή τους με τους λοιπούς εργαζομένους της χώρας βροντοφωνάζοντας ‘πάρτε πίσω τα νέα μέτρα’ και διατρανώνουν για μια ακόμη φορά την απόφασή τους να συνεχίσουν και να εντείνουν τον αγώνα για την επίλυση των ειδικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος».
«Στη διάρκεια των επτά μνημονιακών χρόνων, οι Έλληνες ναυτεργάτες, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, ένιωσαν στο πετσί τους, όσο κανένας άλλος, τις συνέπειες των αντεργατικών μέτρων των μνημονίων που οδήγησαν στην αποσάθρωση των εργασιακών σχέσεων, των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων τους, αλλά και των συνδικαλιστικών ελευθεριών» καταλήγει η ομοσπονδία.
Πηγή: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
πλοία Τετάρτη Τρίτη χώρα χωρίς
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS