Έφτασε η μέρα της Super Κλήρωσης“ TastePlanet & Win” για το νέο iPhone 6, στο αποκριάτικο πάρτι του Funky Boulevard!

0

Έφτασε η μέρα τηςSuper Κλήρωσης“TastePlanet&Win”
για το νέο iPhone 6,στο αποκριάτικο πάρτι του FunkyBoulevard!
Δυο συνεχόμενοι μήνες πέρασαναπό τις 15 Δεκεμβρίου, οπότε έγινε η έναρξη της διαδικασίας συλλογής υποψήφιων τυχερών για τη διεκδίκηση του νέου iPhone 6 της Appleκαι οι δηλώσεις συμμετοχών στο FunkyBoulevard έσπασαν ρεκόρ!

ΑύριοΣάββατο 14 Φεβρουαρίου, κλείνειη κάλπη!! Όποιος πρόλαβε να συμμετέχει καλά έπραξε, γιατί η κλήρωσηTastePlanet&Win θα πραγματοποιηθεί στο FunkyBoulevard της στοάς Καλλικούνη το Σάββατο στις 10.30 το βράδυ, στη διάρκεια του πιο τρελού αποκριάτικου ξεφαντώματος !!

Τους δύο τελευταίους μήνες, το κοινό του FunkyBoulevard είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και να αγαπήσειτις πιο δυνατές κοσμοπολίτικες γεύσεις, τα πιο σπάνια τοπικά ποτά, υγιεινούς χυμούς, τα γλυκά και τους υπέροχους καφέδες από τιςαραβικές χώρες, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Νέα Υόρκηκαι να εξασφαλίσει συμμετοχή στην πιο Σούπερ Ουάου Κλήρωση που έγινε ποτέ,για το πολυπόθητο, ολοκαίνουριο, τελευταίας γενιάς iPhone 6!!

 

FUNKY BOULEVARD Klirwsi TASTE PLANET & WIN(1)

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 10.30 το βράδυ, οπότε και θα γίνει η κλήρωση, το event θα καλυφθεί ζωντανά από το ιντερνετικόκανάλι MessiniaWebTV, με καλεσμένους όλους εσάς. «Φορέστε» την καλύτερη διάθεσή σας, βάλτε την πιο τρελή αποκριάτικη στολή, κι ελάτε στο μασκέπάρτυ της κλήρωσης για τοiPhone 6 όπου θα γίνει… της «τρελής αποκριάς»!

FunkyBoulevard
Fingerfood, Drinks, Experience
Αριστομένους 65, Πεζόδρομος Καλλικούνη
Τηλ: 27210 62116Share.

Leave A Reply