Δωρεάν κάρτες εισόδου για τους μικρούς ακροατές του City 103,8 στο νέο παιδότοπο Fairyland!

0

Τηλεφωνήστε στο 27210-63253, δηλώστε συμμετοχή και στην κλήρωση της Παρασκευής κερδίστε 1 από τις 5 κάρτες δωρεάν εισόδου στον νέο παιδότοπο Fairyland!!!

Στο κέντρο της πόλης μας, στην καρδιά της Καλαμάτας ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται ένας φανταστικός παιδότοπος, βγαλμένος κατευθείαν από τα παραμύθια..

Fairyland, Αρτέμιδος 104! Σε ένα χώρο 270 τ.μ. οι μικροί μας φίλοι μπορούν να χαρούν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού, να διασκεδάσουν και να απασχοληθούν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, μόνο με 5 ευρώ. Καθημερινά ο σεφ, δημιουργεί απολαυστικά πιάτα με φρέσκα και αγνά υλικά, για μικρούς & μεγάλους. Σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ειδικευμένοι παιδαγωγοί & παιδοκόμοι αναλαμβάνουν τη φύλαξη των παιδιών ακόμα και όταν οι γονείς εργάζονται.

Fairyland, ιδανική επιλογή για γενέθλια party & βαπτίσεις με οικονομικές προτάσεις! Εγκαταστάσεις με προδιαγραφές φιλοξενίας ατόμων με ειδικές ανάγκες. Fairyland, μια χώρα βγαλμένη από τα παραμύθια με νεράιδες και ξωτικά! Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ζήσουν τη μαγεία και επισκεφθείτε το! Ανοικτά από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ!

Εκπλήξεις & προσφορές, σας περιμένουν καθημερινά!

Αρτέμιδος 104, Καλαμάτα.

Τηλέφωνο για πληροφορίες 2721083856.

Έναρξη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα!!!

 Share.

Leave A Reply