Δυο μαθήματα Cross Fit δώρο κάθε εβδομάδα από το THE ROCK GYM!

0

Συντονιστείτε στον City FM 103,8 και κερδίστε δωρεάν ώρες personal training με τη νέα προπονητική μέθοδο CrossFit!

Τηλεφωνήστε στο 2721063253 και δηλώστε συμμετοχή! Μια κλήρωση κάθε Παρασκευή!

Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια. Αν γραφτήκατε σε όλα τα γυμναστήρια και. δεν είδατε διαφορά στο σώμα σας. Τότε, είστε έτοιμοι για ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ! THE ROCK GYM, η τελευταία λέξη της μόδας στον κόσμο του fitness! Αποτελεσματική προπόνηση με Personal training! Cross fit – trx – βάρη! Ειδικά προγράμματα  εκγύμνασης αθλητών!

Ενημερωθείτε τώρα για το Crossfit, τον νέο τρόπο άσκησης και άθλησης, όπου ο αθλούμενος μέσω ενός συνδυασμού ασκήσεων φθάνει να γυμνάζει σχεδόν το 100% του σώματός του, με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα. Aν θέλετε κι εσείς να δείτε το σώμα σας πραγματικά να αλλάζει, αν θέλετε να σταματήσετε να θεωρείτε τη γυμναστική βαρετή και κυρίως, αν θέλετε να βρεθείτε στην καλύτερη φυσική κατάσταση που υπήρξατε ποτέ, η λύση λέγεται CrossFit. Στο γυμναστήριο THE ROCK GYM, θα σας ενημερώσουν για όλα τα προγράμματα εκγύμνασης!

Το CrossFit, η νέα προπονητική μέθοδος που ξεκίνησε από την Αμερική και πλέον αναπτύσσεται ταχύτατα και στην Ελλάδα, συνδυάζει όλα όσα θα θέλαμε από μια προπόνηση (κάψιμο λίπους, αντοχή, δύναμη, μυϊκή μάζα) και – το σημαντικότερο – απευθύνεται σε όλους τους τύπους ασκούμενου, από τους πιο αρχάριους μέχρι και τους πιο προχωρημένους! Στο γυμναστήριο THE ROCK GYM, θα γνωρίσετε τα παγκοσμίως γνωστά προγράμματα Crossfit και θα δείτε άμεσα στο σώμα σας, θεαματικά αποτελέσματα!

THE ROCK GYΜ, 2 γυμναστήρια στη διάθεσή σας, Αριστομένους & Βασ. Όλγας 2, 3ος όροφος στην Καλαμάτα και Πλάτωνος 18 στη Μεσσήνη.

Join us @ facebook   https://www.facebook.com/giorgos.nikitopoulos.1?fref=ts


Share.

Leave A Reply