Ο Master of Wine, Κωνσταντίνος Λαζαράκης στο Yiamas Gastro Bar για μια μοναδική εμπειρία Γευσιγνωσίας στα κρασιά 1827 και ΚΟΤΥLE

0

 
Ο Master of Wine, Κωνσταντίνος Λαζαράκης στο Yiamas Gastro Bar για μια μοναδική εμπειρία Γευσιγνωσίας στα κρασιά 1827 και ΚΟΤΥLE.

Για πρώτη φορά η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και το Yiamas Gastro Bar, σε συνεργασία με τη Navarino Vineyards και το Costa Navarino, θα φιλοξενήσει τον Master of Wine κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη, τον μοναδικό κορυφαίο Master of Wine, σε ολόκληρη την Νοτιοανατολική Ευρώπη, στον χώρο του κρασιού.
Ο τίτλος Master of Wine– ΜW θεωρείτε ως ο κορυφαίος τίτλος στο χώρο τουκρασιού, απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Λαζαράκη το 2012 σε ηλικία 32 ετών.

Κατά την διάρκεια του δείπνου, θα παρουσιαστούν τα κρασιά 1827 και KOTYLE της Navarino Vineyards όλοι οι συμμετέχοντες στην ξεχωριστή αυτή βραδιά γευσιγνωσίας, θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν βασικές γνώσεις σχετικά με τις αρχές συνδυασμού φαγητού και κρασιού και παράλληλά να συνομιλήσουν με τον ίδιο τον κ. Λαζαράκη, να μοιραστούν ιδέες, απόψεις και μικρά μυστικά για τον απόηχο της γεύσης του κρασιού.
Το Yiamas Gastro Bar μέσα από αυτήν την εκλεπτυσμένη και πρωτόγνωρη εμπειρία που υπόσχεται να προσφέρει στους παρευρισκόμενους, ελπίζει να ανοίξει μια νέα πόρτα στον χώρο της οινοποιίας και της γευσιγνωσίας, παρέχοντας τις γνώσεις καιτις βάσεις για την μελλοντική εξέλιξη τόσο των Μεσσήνιων παραγωγών όσο και στο σύνολο των παραγωγών ανά την Ελλάδα.

Λαζαράκης

Η Navarino Vineyards δημιουργεί κρασιά σε μία περιοχή που καλύπτει 550στρέμματα με γέρικους αμπελώνες, με τη συμβολή εξειδικευμένων συνεργατών. Το ιδανικό μικροκλίμα, κύριο χαρακτηριστικό της τοποθεσίας, ευνοεί τους αμπελώνες λόγω του υψόμετρου, της διαφοράς πρωινής-βραδινής θερμοκρασίας που επιδρά στην εναλλαγή των αρωμάτων, και του δείκτη υγρασίας. Το αποτέλεσμα στα κρασιά της Navarino Vineyards, προσδίδει υψηλή ποιότητα και αναδύει τα χαρακτηριστικά του Mεσσηνιακού εδάφους. Η σειρά 1827 περιλαμβάνει ένα λευκό οίνο από τις ποικιλίες Chardonnay και Ροδίτη, και έναν ερυθρό της ποικιλίας Cabernet Sauvignon.

Η σειρά Kotyle διαθέτει λευκό οίνο από την ποικιλία Chardonnay. Η Navarino Vineyards έχει ήδη παρουσία σε λίστες καταξιωμένων εστιατορίων ανά την Ελλάδα.

βραδια οινογνωσιαςShare.

Leave A Reply