Φωταγωγείται ο Πειραιάς για τα γενέθλια του Ολυμπιακού

0

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυση του και ο Πειραιάς «φοράει» τα… καλά του. «Ο Ολυμπιακός, αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Πειραιά. Αποτελεί σύμβολο για τους Πειραιώτες και είναι ο καλύτερος πρεσβευτής μας στο εξωτερικό. Εκτός από θριάμβους, κύπελλα και τίτλους, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στην πράξη τη στήριξη και την αγάπη του για την πόλη του, τον Πειραιά. Η ανιδιοτελής προσφορά του προς τον δήμο από την αρχή της δημαρχιακής μας θητείας, βοηθά καταλυτικά στην υλοποίηση σημαντικών έργων και δράσεων στην πόλη» τονίζει με δήλωσή του ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο της ίδρυσης της ομάδας των Ερυθρολεύκων, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4» έχει προσαρμόσει, για αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου, το πρόγραμμά του με αφιερωματικές εκπομπές στην πορεία και την ιστορία του Ολυμπιακού.

Παράλληλα θα φωταγωγηθούν κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ ο δήμος Πειραιά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα διοργανώσει δράσεις και εκδηλώσεις σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Επιπλέον, ο δήμος στηρίζει τις δράσεις που διοργανώνει, αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ.Share.

Leave A Reply