Νίκος Βέρτης: «Θα τραγουδούσα και χωρίς να πληρώνομαι»

0


Μπορεί να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις και να μην θέλει να προβάλλει την ζωή του, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη δουλειά του.

Ο λόγος για τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι θα έκανε αυτή τη δουλειά ακόμα και αν δεν πληρωνόταν.

«Ποτέ δεν ήμουν δέσμιος του οικονομικού στη δουλειά μου! Τη δουλειά μου την ξεκίνησα από αγάπη, θα την έκανα και χωρίς να πληρώνομαι … και αν μπορούσα να πληρώνω κιόλας! Στις συναυλίες που έκανα πέρυσι, όχι μόνο δεν έβγαλα λεφτά, αλλά έβαλα και από την τσέπη μου και αυτό νομίζω είναι το πιο ικανοποιητικό», δήλωσε στο tralala και συνέχισε λέγοντας:

«Κάποια στιγμή παρακολουθούσα μια εκπομπή και έλεγε ότι κάποτε οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, όπως και οι ηθοποιοί, πεινούσαν και ότι αυτός που ‘πεινάει’ είναι καλύτερος σε απόδοση… αυτός που χορταίνει χάνει την απόδοσή του. Και εμείς λοιπόν χορτάσαμε, όποτε λέω γιατί να χάσω την απόδοσή μου; Γυρίζω την πλάτη στο οικονομικό και αφοσιώνομαι στην αγάπη μου και την τέχνη μου! Λεγόμαστε καλλιτέχνες και πρέπει να υπηρετούμε την τέχνη, αν γυρίσουμε την πλάτη στο χρήμα, αυτό δεν θα μας αφήσει μη στενοχωριέσαι! Αυτό ισχύει σε όλες τις δουλειές, όχι μόνο στη μουσική, ‘κάνε καλά αυτό επέλεξες, να το αγαπάς και θα σου το ανταποδώσει’».

– See more at: http://www.bizznews.gr/nikos-vertis-tha-tragoudousa-ke-choris-na-plironome#gs.bcbd0276467d4e308422d153cc640fcc

Share.


Leave A Reply