«Άνοιξη των Πλήκτρων»: ξεκινά με ρεσιτάλ πιάνου της Αλεξίας Μουζά την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

0

Η Αλεξία Μουζά θα παρουσιάσει το πρώτο ρεσιτάλ πιάνου του κύκλου της «Άνοιξης των Πλήκτρων» – Καλαμάτα 2015». Πρόκειται για εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν για τρίτη χρονιά και τις οποίες συνδιοργανώνουν το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, το οποίο υπάγεται στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας και ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας», με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων των Σπουδαστών των Σχολών της «Φάρις».

Σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, επισημάνθηκε πως η «Άνοιξη των Πλήκτρων», που θα πραγματοποιηθεί από το Μάρτιο μέχρι το Μάιο, κατέστη πλέον θεσμός. Οι εκδηλώσεις της θα έχουν ελεύθερη είσοδο, ενώ όλοι οι καλλιτέχνες που θα μετάσχουν σ’ αυτές σχετίζονται με την Καλαμάτα. Συνδιοργανωτής για πρώτη χρονιά είναι ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας».

Η Αλεξία Μουζά, η οποία εντυπωσίασε στην εμφάνισή της πέρυσι στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, έρχεται ξανά στην Καλαμάτα και παρουσιάζει ένα πολύ ενδιαφέρον και εντυπωσιακό πρόγραμμα την Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 21.00 στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, με ελεύθερη είσοδο, όπως προανεφέρθη.
Πρόγραμμα
D. Scarlatti : Σονάτα σε ρε ελάσσονα, Κ.9
L.v. Beethoven : Σονάτα αρ.7 σε ρε μείζονα,έργο 10 αρ.3
F. Chopin: 3 Mαζούρκες. έργο 50

Scherzo αρ. 1 σε σι ελάσσονα, έργο 20

Σπουδή, έργο 25 αρ.7
Πηγή http://kalamata.gr/enimerosi/ekdhloseis/6005-anoiksi-ton-pliktron-xekina-me-recital-tis-alexias-mouza-stis-24-martiou.htmlShare.

Leave A Reply