play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο επεφυλάσσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων εντοπίστηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στα σπλάχνα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Ο άτυχος σπουδαστής, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού ή μετά από αυτό, φαίνεται να είχε καταναλώσει σχετικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πιθανόν τσικουδιά. Αυτή η διαπίστωση δίνει νέα τροπή στις έρευνες, καθώς οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αναζητούν ξανά τους μάρτυρες που ήταν παρόντες στο εστιατόριο, για να εξακριβώσουν αν είχε πιει αλκοόλ κατά τη διάρκεια του γεύματος.
https://www.youtube.com/watch?t=114&v=Ti4yuAklFFg
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, αποφασισμένος να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, να θέλησε να βρει δύναμη για την πραγματοποίησή του, μέσα από την κατανάλωση αλκοόλ.
Το DNA του Βαγγέλη Γιακουμάκη ταυτοποιείται μόνο στα δύο… κομποσκοίνια που φορούσε στο χέρι του, στα ρούχα, στα εσώρουχα, στις κάλτσες, στα παπούτσια και ένα μπουκάλι νερό,όπως καταγράφει το 12σέλιδο πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του εργαστηρίου DNA της ΕΛ.ΑΣ.
Δεν εντοπίζεται σε αυτά γενετικός τύπος άλλου ατόμου, ενώ το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα προκύπτει στους ελέγχους ταυτοποίησης και από τα νύχια του, απ’ που ελήφθη δείγμα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε επαφή-συμπλοκή με άλλο άτομο.
Τα στελέχη του ελληνικού… CSI καταγράφουν στην έκθεσή τους πως πάνω στο μοιραίο αναδιπλούμενο σουγιά και στα κλειδιά που βρέθηκαν στο σημείο εντοπισμού του δεν υπάρχει ανιχνεύσιμο αξιόπιστο δείγμα ταυτοποίησης γενετικού υλικού. Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής κ. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης αναμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.
Εν τω μεταξύ, η μητέρα του Βαγγέλη, πήγε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, για να καταθέσει για την υπόθεση. Οι ερωτήσεις, είχαν σταλεί από την Ασφάλεια Ιωαννίνων. Η γυναίκα μίλησε για τις τελευταίες φορές που επικοινώνησε με τον γιο της, πριν την εξαφάνισή του με τραγικό φινάλε.
Είπε για ακόμα μια φορά, ότι είχε επικοινωνήσει με τον Βαγγέλη μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, δηλαδή την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου. Ήταν ένα τηλεφώνημα ρουτίνας, όπως είπε ξανά η μητέρα του Βαγγέλη. Μίλησαν για περίπου 15 λεπτά ενώ το ίδιο βράδυ, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φαίνεται ότι επικοινώνησε και με την αδελφή του και μίλησαν 12,5 λεπτά.
«Δεν κατάλαβα το μαρτύριο, που περνούσε ο γιος μου» είπε η μητέρα, όπως διαβάζουμε στο Βήμα. Μάλιστα όταν τον ρωτούσαν αν ενοχλείται από τη συμπεριφορά των συμφοιτητών του, εκείνος απαντούσε «κάνουμε πλάκα».
Πληροφορίες: Ελεύθερος Τύπος
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Βαγγέλης Γιακουμάκης εξετάσεις έρευνα θάνατος συνέντευξη τοξικολογικές
|
|---|
|
|

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
DRACULA TAME IMPALA
ΕΙΠΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
THE FATE OF OPHELIA TAYLOR SWIFT
ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
I JUST MIGHT BRUNO MARS
7
play_arrowΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
BAD DREAMS TEDDY SWIMS
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
10
play_arrowJEINA
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS