ΣΟΚ | Του σύστησε τις φίλες της γιατί της ζήταγε πολύ ΣEΞ

0

Αυτή η ιστορία είναι εντελώς ξεχωριστή και δίνει το στίγμα σκέψης κάποιων ανθρώπων που είτε επειδή βλέπον τα πράγματα κάτω από διαφορετικό πρίσμα είτε έχουν πιο ανοιχτό μυαλό για ν” αντιμετωπίσουν τα γεγονότα.

Δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία ανήκει η κυρία που περιγράφουμε παρακάτω, ωστόσο εντυπωσιάζει αυτό το οποίο έκανε.

Ας δούμε λοιπόν την ιστορία της:

Μετά τη γέννηση των τριών παιδιών τους, μια γυναίκα από την Αυστραλία ένιωθε πως δεν είχε το κουράγιο να κάνει έρωτα με το σύζυγό της, αφού η επιθυμία της για σeξ είχε πέσει κατακόρυφα.

Σκέφτηκε λοιπόν να του συστήσει τις φίλες της που ήταν μόνες τους. Ήταν για μένα τόσο το βάρος της πίεσης να κάνω σeξ μαζί του που σκέφτηκα να του βρω εγώ μια εναλλακτική, αναφέρει.

Σήμερα η γυναίκα αυτή έχει πλέον χωρίσει με το σύζυγό της και είναι η κρυφή ερωμένη κάποιου παντρεμένου. Οι άνδρες λέει βλέπουν το σeξ διαφορετικά. Για αυτούς είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όπως πρέπει να πλένουν τα χέρια τους.


Ο δεύτερος άνδρα της

Όταν γνώρισε το δεύτερο άνδρα της με τον οποίο έκανε ένα ακόμη παιδί, κατάλαβε ότι και αυτός της ήταν άπιστος. Κάπως έτσι οδηγήθηκε στο να χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία αποκλειστικά για παντρεμένους που θέλουν εξωσυζυγικές σχέσεις. Όπως αναφέρει στη Daily Mail το ότι μιλά διαδικτυακά με τόσους άνδρες την κάνει να νιώθει πιο ζωντανή και όταν εν τέλει ξαναχώρισε αποφάσισε ότι θα γίνει η ερωμένη κάποιου και όχι σύζυγος.

Ευρισκόμενη πλέον στην άλλη πλευρά, αυτή της παράνομης σχέσης λέει ότι καταλαβαίνει ότι οι περισσότεροι σύζυγοι αγαπούν τις γυναίκες τους απλά αναζητούν την περιπέτεια και περισσότερο σeξ.

Πηγή: www.pistepseto.net/

 Share.

Leave A Reply