Και κοκτέιλ και πάρτι και καλοκαιρινά εδέσματα και μουσική και μελλοντικά σχέδια ετοιμάζονται στην αυλή του Μουσείου Ελληνικής Γαστρονομίας την Τρίτη 30/6, όπου με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας του, θα διασκεδάσουμε, αλλά θα μάθουμε τα μελλοντικά του σχέδια και θα ενισχύσουμε τις δραστηριότητες του.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ποτά και ορεκτικά από το σεφ του Μουσείου Κώστα Παπασταμάτη, να ακούσουμε ζωντανή Jazz από τουςUndercover Valentines και να µάθουμε τα μελλοντικά συναρπαστικά σχέδια του Μουσείου, όπως η λειτουργία του πρώτου αστικού λαχανόκηπου στο κέντρο της Αθήνας.
Παράλληλα θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με δώρα προϊόντα διατροφής από τους χορηγούς της βραδιάς, καθώς και μια τσάντα από την εταιρεία Lommer.
Τι καλύτερο για Τρίτη βράδυ!
Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα διάφορα events, εκθέσεις και workshops γαστρονομικού χαρακτήρα του Μουσείου, κάντε κλικ εδώ.
Πληροφορίες: Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας, Αγίου Δημητρίου 13, Ψυρρή, δηλώσεις συμμετοχής στο 210 3211311 και στο https://docs.google.com/forms/d/1mjMiuMnGSymO2XIl-J-JNj2KPNY47l8LjErM6YoqOQo/viewform, στις 30/6, 20:00 – 23:00, κόστος: 20 ευρώ/άτομο.