Φίλιππος Πλιάτσικας- Γιάννης Μυλιώκας | Στην Καλαμάτα για μια μοναδική βραδιά!

0

 

Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια απ’το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν σε κάποια απο τις συναυλίες του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα το φετινό καλοκαίρι. Μουσικές και λόγια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή, πολύ γνωστών αλλά και “κρυμμένων” κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που θα χρωματίσουν τις βραδιές των παραστάσεων τους  στην Ελλάδα και την Κύπρο.

unnamed

Στο πρόγραμμα που ετοιμάζουν υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα & του Γιάννη Μηλιώκα “Μοναξιά μου Όλα, Ροζ, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το Καλό Μου, Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό Ροκ” και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές !!!

Τιμές Εισιτηρίων:    Προπώληση:  10  ευρώ   –   Πόρτα:  13  ευρώ

Σημεία Προπώλησης:   www.viva.gr   –    11876   –   Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας,  Αριστομένους 33, ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24 100     Τηλ: 27210 87902   

Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ:
Chronos Art Productions : Κοσμίδης Γιώργος : Τηλ.: +30 211 221 13 57  –  697 28 21 118 www.chronosart.gr  &  email: info@chronosart.gr

στShare.

Leave A Reply