Λαμπερά εγκαίνια για το νέο Hondos Center Καλαμάτας!

0

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου Hondos Center στην Καλαμάτα.

hc9

 

Από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς στην Κεντρική πλατεία της Καλαμάτας! Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια, ευχήθηκε καλές δουλειές, έκανε τις αγορές του και συμμετείχε σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα!

hc2

Στο Hondos Center, οι παραβρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να δουν όλα τα διάσημα ονόματα της ομορφιάς αλλά και είδη καθημερινής περιποίησης, εσώρουχα, δερμάτινα, αξεσουάρ, πάντα με μοναδική ποιότητα και τις καλύτερες τιμές!

hc6 hc7 hc8

Στο μεγάλο αυτό event καλεσμένος ήταν και ο κορυφαίος make up artist Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος αποκάλυψε στις φίλες του Hondos Center, όλα τα μυστικά ενός τέλειου μακιγιάζ, με την υπογραφή της Tommy G.

hc11 hc3 hc5

Η βραδιά κορυφώθηκε με την guest εμφάνιση του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος κεφάτος ανέβηκε στο stage, τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες και απογείωσε κυριολεκτικά όλους όσοι βρέθηκαν εκεί!

hctsalikis

tsalikis tsaliki

Ο City FM 103,8 με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Άστρη Μαυρέα και Γιώργο Κρυπάρο, ήταν εκεί, και ενημέρωναν live τους ακροατές, για όλες τις εκπλήξεις της βραδιάς!  Η Ηρώ Λυμπέρη και η Μαρία Θεοδωρακάκου, από το studio του City FM 103,8 υποστήριξαν αυτή τη μεγάλη γιορτή στο Hondos Center!

hc10

Hondos Center Υπέροχο Ταξίδι ομορφιάς, Σιδηροδρομικού Σταθμού 2, Καλαμάτα

Γιατί μόνο στο νέο Hondos Center, το shopping είναι απολαυστικό και έξυπνο!

 Share.

Leave A Reply