Η Ομορφιά συναντά την μόδα στα καταστήματα MIGATO!

0

Η εταιρία καλλυντικών Avon συνεργάζεται με τη γνωστή Ελληνική εταιρία υποδημάτων για να χαρίσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μόδας & στυλ σε όσους βρεθούν στα καταστήματα MIGATO!

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, όλη την ημέρα στο κατάστημα MIGATO της Καλαμάτας (Αριστομένους 79 & Βασιλίσσης Σοφίας)  η AVON σας περιμένει με τις πιο trendy εκπλήξεις!

Οι νέες τάσεις, τα χρώματα, το στυλ & τα trends για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα θα είναι εκεί για να αναδείξουν την ξεχωριστή προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

Εκεί θα βρίσκονται και ειδικοί σύμβουλοι ομορφιάς που θα σας ενημερώνουν αλλά και θα σας βοηθούν να δοκιμάσετε τις αποχρώσεις και τις υφές του μακιγιάζ που σας ταιριάζει.

Με κάθε αγορά από τα καταστήματα MIGATO, η AVON θα σας κάνει ένα ξεχωριστό δώρο ομορφιάς, ενώ όλοι όσοι έρθουν στο κατάστημα για βόλτα θα μπορούν να πάρουν μέρος στην κλήρωση για ένα πλήρες σετ μακιγιάζ από τη νέα πολυτελή σειρά μακιγιάζ LUXΕ της Avon.

Η συνεργασία της MIGATO και της AVON θα συνεχιστεί και με online ενέργειες, προσφέροντας δώρα και προτάσεις ομορφιάς για όλους!

www.migato.com

www.avoncosmetics.grShare.

Leave A Reply