Επαναληπτικό Βιωματικό Σεμινάριο στις 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο ΦΑΡΑΙ!

0

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου Βιωματικού Σεμιναρίου NLP στην πόλη μας, ο NLP Life Coach Μανώλης Ισχάκης θα βρίσκεται ξανά στην Καλαμάτα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου με σκοπό την επανάληψη του Βιωματικού Σεμιναρίου Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού «Πώς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου»  κατόπιν ευρύτερης επιθυμίας τόσο αυτών που παρευρέθησαν στο προηγούμενο αλλά και όσων δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν.

Όπως και στο προηγούμενο βιωματικό σεμινάριο οι συμμετέχοντες πρόκειται θα εκπαιδευτούν σε τεχνικές και μεθόδους ώστε :

  • Να αλλάξουν μόνιμα τη συμπεριφορά τους.
  • Να αλλάξουν μόνιμα αποτέλεσμα στη ζωή τους.
  • Να ζήσουν μια ζωή χωρίς άγχος, stress και ανησυχία.
  • Σύντομος Διαλογισμός και χαλάρωση.

 

Παράλληλα θα δοθεί υποστηρικτικό υλικό ως εγχειρίδιο εργασίας, ΔΩΡΟ το βιβλίο «NLP! Το κλειδί του μυαλού μας» , καθώς και ένα δώρο έκπληξη από τον κ. Ισχάκη

Ο Νευρογλωσσικός προγραμματισμός – NLP είναι αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών εμπειρίας πολλών επιτυχημένων ανθρώπων. Αυτό εξασφαλίζει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των τεχνικών του.

Έτσι η μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής: Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα;

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Φαραί την 24/10/2015 και ώρα 6.30μ.μ. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής στα χέρια τους, όπως είναι και ο θεματικός τίτλος του.
Στόχος του μια πόλη με ευτυχισμένους και επιτυχημένους κατοίκους!

Την Κυριακή 25/10 ο NLP Coach  Μανώλης Ισχάκης, θα παραθέσει δωρεάν Σεμινάριο στους Εκπαιδευτικούς και εργαζομένους του Κέντρου Προσχολικής Ηλικίας “ΛΙΛΙΠΟΥΛΟΛΗ”.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν επίσης για την ενίσχυση του παιδότοπου της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30€. Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή το βράδυ και περισσότερες πληροφορίες στα Τ: 211 800 9496, Κιν:6985034434, www.manolisischakis.gr/nlp-kalamata , e-mail: [email protected]

unnamedShare.

Leave A Reply