Τα ζώδια της ημέρας 21 Oκτωβρίου

0

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τερματίσετε αρνητικές καταστάσεις πίεσης και ρουτίνας. Επαναστατικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από ανούσια για εσάς καθιερωμένα “πρέπει”. Από μόνοι σας θα διαφοροποιήσετε σχέσεις, πρόσωπα και συνθήκες οικογενειακές ή ερωτικές. Στις συναντήσεις σας, θα υπάρξει αφοπλιστική ειλικρίνεια, αυθορμητισμός και έντονος ερωτισμός. Τώρα θα δείτε με άλλο μάτι την ερωτική σας σχέση, με αποφασιστικά βήματα  θα προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, κοινωνική και εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα είτε ερωτικού είτε επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει άνοιγμα για να προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή προς μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση, με ένα ολοκαίνουριο πρόσωπο. Για όσους από εσάς νιώθετε την ανάγκη να δώσετε νέα πνοή στη ζωή σας, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ρυθμό καθημερινότητας, να νιώσετε αισθήματα ρίσκου, πάθους και ελευθερίας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας απαλλάξει από εσωτερικές φοβίες και αδικαιολόγητες επιφυλάξεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα θελήσετε να αναλάβετε δράση και να περάσετε σε ουσιαστικές προτάσεις, στοχεύοντας στην προσωπική σας βελτίωση, οικονομική ή ερωτική. Έρχονται τυχαία συμβάντα και τυχερά ανοίγματα που η σωστή σας κρίση και η δυνατή σας διαίσθηση θα σας βοηθήσουν να τα αξιοποιήσετε με τρόπο έξυπνο και εποικοδομητικό. Απρόσμενη συνάντηση θα φέρει άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι,  η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές κακές ιστορίες, να τερματίσετε εκκρεμότητες και να περάσετε σε ένα ολοκαίνουριο στάδιο ζωής και εξέλιξης. Απρόσμενη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου, καθώς και μια αποκαλυπτική μεταξύ σας συζήτηση, θα αλλάξει δεδομένα και συνθήκες, ανοίγοντας νέο ορίζοντα στην ερωτική σας πορεία. Με αφορμή μια τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν, ξεκινώντας το παρόν σας επάνω σε ολοκαίνουριες βάσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποιους φραγμούς, με δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες θα τερματίσετε σχέσεις με πρόσωπα που δεν μπορούν να σας κατανοήσουν ή που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από στάσιμες καταστάσεις. Αισιοδοξία και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε δεκτικοί σε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές, η διάθεσή σας για κοινωνικότητα και επικοινωνία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα έχετε διάθεση για πνευματικές αναζητήσεις, απελευθερωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, προοδευτικές θα είναι οι σκέψεις σας. Σε ερωτική σας συνάντηση, θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες, θα φροντίσετε να διατυπώσετε με σαφήνεια και ειλικρίνεια τις απόψεις σας αλλά και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε σε προσωπική επαφή με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, θα αφεθείτε στην παρορμητικότητά σας,  έντονος θα είναι ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός σας, χωρίς επιφύλαξη θα δεχτείτε προκλήσεις και νέες προοπτικές. Θα βρίσκεστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε καινούριο, πρωτοποριακό ή διαφορετικό προκύψει είτε αφορά επαγγελματικά θέματα είτε ερωτικά. Η θετική εξέλιξη ενός σημαντικού οικονομικού σας ζητήματος θα φέρει χρηματική βελτίωση, ωστόσο προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, θα είστε επιρρεπείς στα περιττά έξοδα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας οδηγήσει σε πράξεις μη συνηθισμένες, με στόχο να αποφύγετε καταστάσεις ρουτίνας. Δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό να προσεγγίσετε καινούργιο ερωτικό ταίρι, ωστόσο όποιες κι αν είναι οι αποφάσεις σας, καλό θα είναι να συνοδεύονται με τις ανάλογες εξηγήσεις. Με δική σας πρωτοβουλία, θα πάρουν νέα τροπή κάποιες επαγγελματικές σας συνεργασίες και ίσως να μπείτε στη διαδικασία νέων οικονομικών διαπραγματεύσεων.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ήρθε η ώρα για αλλαγή πορείας, γιατί η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας αλλάξει βλέψεις, αναζητήσεις και επιθυμίες. Στόχος σας θα είναι να απελευθερωθείτε από δεσμευτικές καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να βελτιωθείτε και να απαλλαγείτε μια και καλή από καθημερινές συνθήκες που βαραίνουν την ψυχολογία σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό με δική σας πρωτοβουλία θα αλλάξετε τις συνθήκες της σχέσης σας. Για τους ερωτικά μόνους, έρχεται απρόοπτο συμβάν!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα είστε έτοιμοι για διαφόρων ειδών αλλαγές, επαγγελματικές ή ερωτικές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα σας διακατέχει έντονος ενθουσιασμός, η αυτοπεποίθησή σας δεν θα σας αφήσει να παγιδευτείτε από αρνητικές σκέψεις, ανασφάλειες ή φοβίες. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς έχετε ανάγκη να διαφοροποιήσετε την ερωτική σας σχέση, είτε θέλετε να την οδηγήσετε σε δέσμευση είτε σε χωρισμό, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να περάσετε σε ανάλογες προτάσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα κλείσουν υπέρ σας χρηματικά θέματα, θα υπάρξει εργασιακό άνοιγμα που θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να δείξετε σοβαρότητα και επαγγελματισμό, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση συνεργατών σας ή και κάποιων ανωτέρων προσώπων. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε εξωστρεφείς με έντονη τη διάθεση για δραστηριοποίηση. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές εκπλήξεις, κρατήστε ζωηρό το ερωτικό σας ταπεραμέντο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την  εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε στάσιμες καταστάσεις, σε ανούσιες σχέσεις ή σε συνεργασίες που δεν έχουν κανένα εξελίξιμο αποτέλεσμα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας, τώρα θα είστε σε θέση να  αναλάβετε ρίσκα, παραμερίζετε ενδοιασμούς και συντηρητικές προκαταλήψεις. Αυτή τη φορά, θα κατευθυνθείτε σε ό, τι θεωρείτε πως θα μπορεί να γεμίσει με ουσιαστικό τρόπο τη ζωή σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και απρόοπτα συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε δυναμική δράση.Share.

Leave A Reply