Τα ζώδια της ημέρας | 17 Δεκεμβρίου

0

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα σας παροτρύνω να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και υποσχέσεις είτε αυτές αφορούν επαγγελματικά θέματα είτε ερωτικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για δημιουργικές εκβάσεις. Αν σκέπτεστε να πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή αν θέλετε επανασύνδεση με κάποιο πρώην ταίρι σας, τότε κινηθείτε θερμά και με ειλικρίνεια, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Για σήμερα, εστιάστε στον ερωτικό σας τομέα, όσοι από εσάς επιθυμείτε δεσμεύσεις ή επισημοποιή

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, θα υπάρξει κίνδυνος με υποσυνείδητες ή προκατασκευασμένες φοβίες, θα μπερδέψετε το σκεπτικό σας, δημιουργώντας στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Σας συμβουλεύω να μην παρασυρθείτε από άτοπους προβληματισμούς, μην κουράζετε τη σκέψη σας με εκδοχές και σενάρια που πηγάζουν από τη φαντασία σας. Καλό θα είναι να μη γίνετε θύμα φανταστικών προβλημάτων, για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο θα αναστατώσει το υποσυνείδητό σας, ενδεχομένως να ανασύρετε στην επιφάνεια παλιές αρνητικές αναμνήσεις συνοδευόμενες από απογοήτευση, ωστόσο κάποιες φιλικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας. Μέσα σε φιλική παρέα θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο από τα παλιά και δεν αποκλείεται η φιλική σας σχέση να πάρει πορεία ερωτικής εξέλιξης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να δείτε με διαφορετικό μάτι, τόσο το παρελθόν, σας όσο και το μέλλον σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, προσοχή να μην εστιάσετε μόνο στις αρνητικές καταστάσεις και παραβλέψετε τη θετική πλευρά των γεγονότων. Περιορίστε την απογοήτευση που ενδεχομένως να νιώσετε, σας θυμίζω πως το καθετί έχει απαραιτήτως δύο όψεις, πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τη συναισθηματική σας κυκλοθυμία και μην αφήσετε κάποιες υποσυνείδητες σας αδυναμίες να γίνουν βασικός οδηγός των πράξεών σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, η φαντασία σας ενδεχομένως να σας βάλει τρικλοποδιά, φανταστικές φοβίες θα δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τάσεις πεσιμισμού και σκηνοθετημένου δράματος, τίποτα το αρνητικό δεν θα εμφανιστεί, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα θετικά στοιχεία που θα προκύψουν. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί ερωτικά, καλό θα είναι να εστιάσετε στη έλξη που θα νιώσετε.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αλλαγμένες θα εμφανιστούν οι βλέψεις και τα αισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο άτομο, αυτή τη φορά θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας καταλήγοντας σε θερμό ερωτικό ξεκίνημα. Αρκετά συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, κύρια επιδίωξή σας θα είναι η ώριμη και δημιουργική έκβαση στις ερωτικές σας υποθέσεις. Όσοι από εσάς αναζητάτε καινούργιο ερωτικό πρόσωπο στη ζωή σας, θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα με πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να χτίσετε γερά θεμέλια στις προσωπικές σας σχέσεις. Σας φανερώνω πως με το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και διαφωνίες, καταλήγοντας σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Διοχετεύστε τη θετική πλευρά του χαρακτήρα σας και επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, μην αφήσετε παλιές ανασφάλειες ή απαισιόδοξες εικασίες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, θα είστε κάπως αγχωμένοι, θα εμφανιστούν αβάσιμες φοβίες, ωστόσο η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει τον ερωτισμό σας, θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε αισθήματα αγάπης, συμπάθειας και έλξης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ευχάριστες στιγμές και συνομιλίες που θα ανανεώσουν τις ψυχικές σας διαθέσεις. Θα είστε ανοιχτόκαρδοι και επικοινωνιακοί, για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει πρόσωπο που θα σας ωθήσει σε τολμηρή δράση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε άφοβα, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή, θα υπάρξει κλείσιμο συμφέρουσας συμφωνίας. Ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε. Θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας κάνει συναισθηματικούς, θα εμφανιστεί η αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε το πάθος και την έλξη σας με τρόπο δημιουργικό, στοχεύοντας στην επιτυχία όχι μόνο μιας μεμονωμένης ερωτικής στιγμής αλλά ολόκληρης της ερωτικής σχέσης. Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις και επειδή θα έχετε την τόλμη να εκδηλωθείτε με ειλικρίνεια, γι’ αυτό το αποτέλεσμα που θα προκύψει δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως να πέσετε σε αδράνεια, ενδεχομένως να σας ακινητοποιήσουν οι αρνητικές και απαισιόδοξες θεωρίες σας. Θα είναι κάπως περιορισμένη η διάθεσή σας να κυνηγήσετε, θα προτιμήσετε να κλειστείτε μέσα στις προσωπικές σας σκέψεις, δεν θα έχετε όρεξη για διεκδικήσεις ή αλλαγές. Για όσους από εσάς είστε σε ερωτική σχέση, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας ανοίξει ενδεχόμενο δεσμευτικής κατάληξης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, θα εμφανιστούν αυταπάτες, ίσως και κατασκευασμένες, από εσάς τους ίδιους, ψευδαισθήσεις. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μόνοι σας προβληματισμούς για θέματα που ενδεχομένως να μην υφίστανται. Αποφύγετε το έντονο άγχος, καλό θα είναι να μη φαντάζεστε αδιέξοδα που δεν υπάρχουν. Ερωτική ανασφάλεια θα σας διακατέχει, όμως η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε ειλικρινείς συζητήσεις που θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Share.

Leave A Reply