play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Συνεχίζεται και την Κυριακή η καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις κυρίως στο νότιο Αιγαίο. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα επικρατούν τοπικές ομίχλες, ενώ σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 13 στη βόρεια Ελλάδα, 5 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι – βορειοανατολικοί έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
27 Δεκεμβρίου από το weather.gr δείτε το δελτίο καιρού Ο Καιρός Σήμερα
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS