NEWSFEED

Τα θέματα που έσπασαν τα κοντέρ του ίντερνετ

today28/12/2015 2

Φόντο
share close

Συνταγές, αρουραίοι, οφθαλμαπάτες, καλλιτέχνες και τραγούδια συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των χρηστών του ίντερνετ το 2015.

Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, το περιοδικό TIME συγκέντρωσε τα 10 θέματα με τα οποία ασχολήθηκαν περισσότερο οι χρήστες του ίντερνετ στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού.

Η λίστα του περιοδικού περιλαμβάνει θέματα που κινητοποίησαν αμερικανούς χρήστες, με ορισμένα όμως να έχουν καταφέρει να βρουν το δρόμο και προς την Ευρώπη.

Ας δούμε, λοιπόν, τα 10 θέματα που σύμφωνα με το TIME έγιναν viral στο ίντερνετ…

10. Η συνταγή των New York Times… για γουκαμόλε

sdf1

Την 1η Ιουλίου, στον επίσημο λογαριασμό των New York Times στο Twitter εμφανίστηκε η εξής συμβουλή: «Προσθέστε αρακά στο γουκαμόλε σας. Εμπιστευτείτε μας».

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των χρηστών του κοινωνικού δικτύου, οι περισσότεροι εκ των οποίων αμφισβήτησαν τη συμβουλή του κατά τα άλλα έγκυρου μέσου. Ορισμένα σχόλια που ανέβηκαν, μάλιστα, ήταν και ακραία: ορισμένοι συνέκριναν τους New York Times με το ISIS. Άλλοι είπαν ότι η συνταγή «ισοδυναμούσε με έγκλημα μίσους».

Στο χορό μπήκε κι ο πολιτικός Τζεμπ Μπους, λέγοντας ότι απλά «δεν βάζεις αρακά στο γουκαμόλε». Τελικά, θέση πήρε μέχρι και… ο Ομπάμα λέγοντας: «σεβαστείτε τους New York Times, αλλά μην βάζετε αρακά στο γουκαμόλε. Κρεμμύδια, σκόρδο, καυτερή πιπεριά. Κλασικά!».

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it