play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Απευθείας και μέσω taxis, με χρέωση της πιστωτικής κάρτας ή της χρεωστικής, θα μπορούν να πληρώνουν τις οφειλές τους προς την εφορία οι φορολογούμενοι από τους επόμενους μήνες.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου οικονομικών, η νέα εφαρμογή θα ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016 και ο φορολογούμενος θα έχει τη δυνατότητα να επιλέγει απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή τουτο χρέος και το ποσό που επιθυμεί να πληρώσει με τη χρεωστική ή την πιστωτική του κάρτα.
Με τον τρόπο αυτόν, αναμένεται αφ’ ενός να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι, αφετέρου να εκλείψει το φαινόμενο των υπερεισπράξεων που σημειώνονται σήμερα, εξαιτίας του γεγονότος ότι πολλοί φορολογούμενοι κάνουν λάθος στην ταυτότητα οφειλής.
Οπως προκύπτει από την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη σε ερώτηση του βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου, η ΓΓΔΕ και ειδικότερα η διεύθυνση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, έχει προχωρήσει ήδη σε συμψηφισμό 268.980 υπερεισπράξεων που αφορούν σε 210.297 ΑΦΜ με το ποσό που συμψηφίστηκε να φτάνει τα 10,37 εκατ. ευρώ.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των υπερεισπράξεων αυτών, σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη, οφείλεται στο γεγονός ότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν με λανθασμένη ταυτότητα οφειλής.
Το πρόβλημα αυτό αναμένεται να αντιμετωπιστεί με την απευθείας χρέωση της κάρτας του φορολογούμενου μέσα από το σύστημα taxis, χωρίς να χρειάζεται να αναπαράξει την ταυτότητα οφειλής.
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
|
|---|
|
|

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
close
play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS