Τραγωδία στου Ζωγράφου: Του είχαν κόψει το ρεύμα, είχε κινητικά προβλήματα και κάηκε ζωντανός

0

Αλλά δύο άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα – Οι γείτονες των τριών ενοίκων του μικρού διαμερίσματος στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αμφιγενείας είδαν καπνούς και ενημέρωσαν την πυροσβεστική

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άντρας 67 ετών με κινητικά προβλήματα ο οποίος κάηκε ζωντανός από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Λίγο πριν τις 8 το πρωί, γείτονες ειδοποίησαν την πυροσβεστική όταν είδαν να βγαίνουν καπνοί από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Αμφιγενείας 4.

Οι πυροσβέστες έφτασαν άμεσα και είδαν ότι στο διαμέρισμα είχαν εγκλωβιστεί κάποια άτομα.

Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 50χρονο άντρα και μια 43χρονη γυναίκα που είχαν υποστεί εγκαύματα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ήταν όμως αργά για τον 67χρονο που ήταν μαζί τους, καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί λόγω προβλημάτων.

Η γειτονιά είναι σοκαρισμένη και δε μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του 67χρονου άνδρας. Όλοι κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα καλοσυνάτο άνθρωπο, που ποτέ δεν παραπονιόταν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είχε πάντα ένα καλό λόγο για όλους, ενώ το χαμόγελο του και η ευγένεια του τον έκαναν σε όλη τη γειτονιά συμπαθή, όπως λένε άνθρωποι που το γνώρισαν.

«Δεν είχε δικούς του ανθρώπους να τον προσέχουν, τον φιλοξενούσε σπίτι του ένα ζευγάρι. Είχε πολλά προβλήματα, ζούσε με ψίχουλα, αλλά δεν παραπονιόταν ποτέ για τα οικονομικά προβλήματα που είχε. Πάντα με το χαμόγελο ήταν, πίναμε εδώ στο φούρνο μου κάθε πρωί καφεδάκι. Καλός άνθρωπος, όλη η γειτονιά τον στήριζε, όπως μπορούσε ο καθένας», λέει στο protothema.gr ο στενός του φίλος κ. Κώστας, ιδιοκτήτης του πρατηρίου άρτου που βρίσκεται κάτω από την πολυκατοικία που διέμενε ο άτυχος άντρας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ η Πυροσβεστική διεξάγει έρευνα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν είχε ρεύμα καθώς οι ένοικοι δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.
Share.

Leave A Reply