play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Τιμωρίας συνέχεια για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού εκτός της αθλητικής δικαιοσύνης έλαβε πρόσθετες ποινές και από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν διεξήχθη ποτέ.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο κ. Κοντονής αποφάσισε το κλείσιμο των Θυρών 13 και 14 ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με την απόφαση να έχει ισχύ και για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το μέτρο θα πάψει να ισχύει στα πλέι οφ, εφόσον ο Παναθηναϊκός συμμετάσχει στη διαδικασία, ενώ οι «πράσινοι» καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο 90.000 ευρώ.
Ως γνωστόν, ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας είχε επιβάλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας περιόδου, πρόστιμο 190.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας για 4 αγωνιστικές, ενώ ο αγώνας είχε κατακυρωθεί στον Ολυμπιακό με 3-0.
Πηγή: naftemporiki.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
έκλεισε τη Θύρα 13 ο Κοντονής;
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS