ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ | MessiniaShopping

0

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Α.Ε.Β.Ε., είναι Ελληνική Εμπορική και Παραγωγική Εταιρία που διακινεί τα λιπάσματα που παράγει η ίδια καθώς και λιπάσματα συνεργαζόμενων οίκων του εξωτερικού.

Η ποιότητα των λιπασμάτων της, κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες σε παγκόσμιο επίπεδο και το όνομα τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας.

Με την υψηλή τεχνογνωσία και την εξειδικευμένη μέθοδος που εφαρμόζουν στις μονάδες παραγωγής, προσδίδουν στα προϊόντα τους πολλαπλά πλεονεκτήματα και άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που αναγνωρίζονται από διεθνείς οίκους, traders και καταναλωτές και καθιστούν τα λιπάσματα τους μοναδικά και καινοτόμα για τη θρέψη- λίπανση των καλλιεργειών.

ooo

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Α.Ε.Β.Ε., κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά από πλευράς πωλήσεων και κάλυψης δικτύου και παράλληλα μεγάλο μέρος της παραγωγής της εξάγεται σε Ευρωπαϊκές και άλλες χώρες, ενισχύοντας τον εξαγωγικό προσανατολισμό και στην προσπάθεια επίτευξης θετικού εμπορικού ισοζυγίου για την οικονομία της.

 

Επικεντρωμένοι στην έρευνα, την καινοτομία, την ποιότητα και αξιοποιώντας τη βαθειά γνώση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Ελληνικής Γεωργίας, η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Α.Ε.Β.Ε. προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων θρέψης κατάλληλα για όλους τους τύπους εδαφών και όλες τις καλλιέργειες.

Στο νέο εμπλουτισμένο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται:

– απλά Aζωτούχα λιπάσματα Νitrocan, Nutrammon, Fertammon

– υψηλής ποιότητας σύνθετα ΝΡ και ΝΡΚ λιπάσματα Nutriphos NP και Nutrifert NPK

– εξειδικευμένα πολυθρεπτικά λιπάσματα Complefert

– προηγμένης τεχνολογίας λιπάσματα Nutractive με σταθεροποιημένο Άζωτο

 

Με τα προϊόντα της, η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Α.Ε.Β.Ε. συμβάλλει στην αύξηση των αποδόσεων των καλλιεργειών και στην σύγχρονη απαίτηση για διατροφική αυτάρκεια και περιβαλλοντική σταθερότητα. Οι άνθρωποί της, εργάζονται καθημερινά για μια ανταγωνιστική και δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρία, που θα λειτουργεί με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό της, στους συνεργάτες της, στο κοινωνικό σύνολο και στο περιβάλλον.

Στόχος της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ Α.Ε.Β.Ε. είναι να οικοδομήσει μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης και μακροπρόθεσμης συνεργασίας με τους ανθρώπους της γεωργίας στην πατρίδα μας.

 

Περιοχή συνημμένων

Προεπισκόπηση συνημμένου ΕLLAGROLIP LOGO.PDF

ΕLLAGROLIP LOGO.PDF

 

Share.

Leave A Reply