play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.
Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες.
Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.
Δείτε πως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Reuters τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Μία τίγρης εκπαιδεύεται στον «Ναό των Τίγρεων» στην Μπανγκόγκ της Ταϊλάνδης. Ο συγκεκριμένος τόπος λατρείας έχει ένα παράδοξο, αφού οι βουδιστές ζουν με τις «γάτες» του ναού και οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τα μεγαλοπρεπή αιλουροειδή από κοντά.

Όλη την περασμένη εβδομάδα, χιλιάδες εγκλωβισμένοι πρόσφυγες ξεκίνησαν το μακρύ ταξίδι με τα πόδια προς την Ειδομένη, όπου θα περάσουν τα σύνορα της ΠΓΔΜ. Αυτοί είναι όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν μέχρι εκεί με ταξί. Στη φωτογραφία του Reuters ένας πρόσφυγας σέρνει την κούνια μέσα στην οποία βρίσκεται το παιδί του αδυνατώντας να το κουβαλήσει σε όλη αυτή την τεράστια διαδρομή.

Ένας κεραυνός χτυπά κοντά στην παραγκούπολη Βίλα Αουτοντρόμο τη φαβέλα του Ρίο ντε Τζανέιρο που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι και στη θέση της πρόκειται να κατασκευασθεί το Ολυμπιακό Πάρκο.

Χασιδιστές Εβραίοι περπατούν σε μία από τις πιο δημοφιλείς υπαίθριες αγορές της Ιερουσαλήμ, όπου αντικρίζουν έναν καλλιτέχνη γκράφιτι να βάζει χρώμα στα ρολά ενός μαγαζιού της Mahane Yehuda.

Ο συνωστισμός σε μερικά τρένα στην Ινδία είναι τόσο μεγάλος που ο κόσμος ταξιδεύει πάνω στις οροφές τους.

Άντρες παρακολουθούν μία ιππομαχία που οργανώνει η μειονότητα Miao στην αυτόνομη περιοχή Guangxi στην Κίνα.

Ένα μικρό αγόρι αφήνει την σχολική τσάντα του στα σκαλιά και ξαποσταίνει στους δρόμους του Πορτ-ο-Πρενς της Αϊτής.

Ένας ποδηλάτης διασχίζει το Olching του Μονάχου και απολαμβάνει την ηρεμία το ξημέρωμα, την ώρα που ο ήλιος ανατέλλει.

Σαν φίδι, ο δρόμος στη Βηρυτό του Λιβάνου, περνά με στροφές και ευθείες μέσα από την πόλη. Είναι ο δρόμος- ποταμός σκουπιδιών που συνθέτει μια απίστευτη εικόνα της λιβανέζικης πρωτεύουσας.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κλωτσά μια μπάλα ποδοσφαίρου πλάι στον Αργεντινό ομόλογό του Μαουρίτσι Μάκρι κατά την επίσκεψή του στο γήπεδο «Λα Μπομπονέρα» στο Μπουένος Άιρες.
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
worldnews γήπεδο εικόνες κόσμος Λα μπομπονέρα
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS