City FM 103,8
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
Κανάλι 20 107,5
Στην προσφυγική κρίση, με μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης προς την Ελλάδα, αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας στους πιστούς που είχαν γεμίσει σήμερα την πλατεία του Αγίου Πέτρου.
«Στην προσευχή μου και στη δική σας είναι πάντα παρούσα η δραματική κατάσταση των προσφύγων, οι οποίοι προσπαθούν να απομακρυνθούν από πολέμους και άλλες απάνθρωπες καταστάσεις.
Ιδίως η Ελλάδα και οι άλλες χώρες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, προσφέρουν στους πρόσφυγες μια γενναιόδωρη βοήθεια, η οποία χρειάζεται τη συνεργασία όλων των κρατών. Μια ομαδική, ενιαία απάντηση μπορεί να είναι αποτελεσματική, για την ίση κατανομή των βαρών.
Για τον λόγο αυτό πρέπει να θέσει ως στόχο, κανείς – χωρίς επιφυλάξεις και με αποφασιστικότητα – τις διαπραγματεύσεις.
Συγχρόνως, δέχθηκα με ελπίδα την είδηση της παύσης των εχθροπραξιών στη Συρία και καλώ όλους σας να προσευχηθείτε ώστε αυτή η ευκαιρία να μπορέσει να ανακουφίσει τον δοκιμαζόμενο λαό, διευκολύνοντας τις αναγκαίες ανθρωπιστικές βοήθειες. Και για να ανοίξει τον δρόμο στον διάλογο και στην τόσο επιθυμητή ειρήνη» τόνισε ο Αργεντίνος Πάπας.
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Aργεντινή είδηση κρίση πάπας πρόσφυγες Συρια
![]() |
---|
![]() |
![]() |
Dancing In The Flames The Weeknd
Se Periptosi Pou Anna Vissi
Bad Dreams Teddy Swims
Xiliometra APON
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
Messy Lola Young
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS