play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αναμένεται να ενισχυθούν οι νοσηλευτικές μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας έως το τέλος Μαρτίου.
Ειδικότερα, για το νοσοκομείο Καλαμάτας εκδόθηκε το ΦΕΚ για την πρόσληψη ενός μόνιμου γυναικολόγου-μαιευτήρα και επίσης, ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 5Κ/2015, βάσει της οποίας προσλαμβάνονται έξι μόνιμοι νοσηλευτές ΤΕ και ΔΕ.
Επίσης, έως το τέλος Μαρτίου αναμένεται και η πρόσληψη -βάσει της προκήρυξης του ΚΕΛΠΝΟΟ- πέντε νοσηλευτών κι ενός ιατρού εντατικολόγου διετούς σύμβασης, για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σήμερα ανακοινώθηκαν και οι διορισμοί οκτώ επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων διετούς σύμβασης.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ αναλάβουν εργασία ένας παθολόγος, ένας αναισθησιολόγος, ένας ΩΡΛ, ένας ιατροδικαστής, ένας πνευμονολόγος ΜΕΘ, ένας παιδοχειρουργός, ένας αγγειοχειρουργός και ένας βιοπαθολόγος.
Για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκδόθηκαν τα ΦΕΚ για το διορισμό τεσσάρων μόνιμων ιατρών: ενός αναισθησιολόγου, ενός οφθαλμιάτρου, ενός οδοντιάτρου κι ενός γυναικολόγου-μαιευτήρα.
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
ΑΣΕΠ ειδικότητα Καλαμάτα νοσοκομείο οδοντίατρος πρόσληψη
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS