play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Όλο το τριήμερο θα υπάρχουν νεφώσεις και βροχές ακόμα και την Καθαρά Δευτέρα, κάτι που σημαίνει πως ο καιρός δεν βοηθά τις εξορμήσεις στην εξοχή αλλά και το πέταγμα του παραδοσιακού χαρταετού.
Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Πρόγνωση για την Κυριακή
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία από τα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βόρεια.
Πρόγνωση για την Καθαρά Δευτέρα
Καιρός: Στα δυτικά λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ της Δευτέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και το Αιγαίο 6 με 7 και πιθανότατα τοπικά τη Δευτέρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση.
Πηγή: http://www.madata.gr/
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
βροχές βροχή Δευτέρα θερμοκρασία
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS