play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Λίγες αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας πυκνότερες κατά διαστήματα στα ανατολικά και τα νότια τμήματα, καθώς και στα ορεινά ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, αναμένουμε τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 5 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, 11 έως 23 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 25 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα ανατολικά – βορειοανατολικά έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Αιγαίο δελτίο ήλιος Ιόνιο καιρός μποφόρ συννεφιά
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS