play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Μπαράζ κινητοποιήσεων αρχίζουν την Πέμπτη τα εργατικά συνδικάτα, οι επιστημονικοί φορείς, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Με 24ωρη απεργία αύριο Πέμπτη 7 Απριλίου συνεχίζει η ΑΔΕΔΥ τις αντιδράσεις της ενάντια στην προωθούμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ενώ την ίδια μέρα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Καλώντας τους εργαζομένους σε «ξεσηκωμό», η ΑΔΕΔΥ κάνει λόγο για «βίαιη μνημονιακή, νεοφιλελεύθερη ‘μεταρρύθμιση’ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεχίζει την πολιτική λιτότητας των Κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».
«Τα νέα μέτρα στο ασφαλιστικό μαζί με την υπερφορολόγηση των εργαζομένων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιστημόνων, των αυταπασχολουμένων, των αγροτών κλπ, φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και στέλνουν τη νεολαία στην ξενιτιά» αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ καλεί και σε συγκέντρωση στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί.
Στην απεργία μετάσχει ο Ιατρικός Σύλλογος, η ΟΛΜΕ και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ.
Ακυρώνονται πτήσεις
Στην απεργία λαμβάνει μέρος και η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται πτήσεις. Η απεργία των ελεγκτών θα ξεκινήσει στις 12.01 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης) και θα λήξει τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας (Πέμπτη)
Λόγω της συμμετοχής του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, η Olympic Air αναγκάζεται να ακυρώσει 36 σκέλη πτήσεων την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016, ως κάτωθι:
Ακυρώνονται οι κάτωθι πτήσεις της Olympic Air στις 7 Απριλίου 2016:
Κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας οι εξυπηρετούμενες πτήσεις, όπως αναφέρεται από την Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, ορίζονται σε ΝΟΤΑΜ και αφορούν σε:
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις, το επιβατικό κοινό θα πρέπει να ενημερωθεί από την αεροπορική εταιρεία από την οποία έχει εκδώσει εισιτήριο.
Απεργούν οι δημοσιογράφοι
Στην απεργία θα μετάσχει και η ΕΣΗΕΑ, που καλεί τους δημοσιογράφους σε ιδιωτικά και δημόσια μέσα να απεργήσουν.
Η απεργία των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, αρχίζει στις 6 το πρωί της Πέμπτης έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής και αφορά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, τη γενική γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και τα Γραφεία Τύπου.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας, η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΣΠΕΡΤ θα επιτρέψουν τη μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τα ραδιόφωνα στη 1.15 με 1.30μμ, και τη μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς 8 με 8.15 το βράδυ.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πώς θα κινηθούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Πηγή: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
απεργιακών κινητοποιήσεων μπαράζ
|
|---|
|
|

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
DRACULA TAME IMPALA
ΕΙΠΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
THE FATE OF OPHELIA TAYLOR SWIFT
ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
I JUST MIGHT BRUNO MARS
7
play_arrowΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
BAD DREAMS TEDDY SWIMS
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
10
play_arrowJEINA
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS