play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Η εξάντληση αποδείχθηκε μοιραία για τον Dayko, το λαμπραντόρ- διασώστη που ξεψύχησε αφότου έσωσε επτά ανθρώπους μέσα από τα ερείπια που άφησε πίσω του ο σεισμός των 7,8 Ρίχτερ στο Εκουαδόρ.
Το 4χρονο σκυλί έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ αναζητούσε επιζώντες μέσα στα ερείπια των κτηρίων που γκρεμίστηκαν από τον σεισμό και παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων και των πυροσβεστών ξεψύχησε.
Εργαζόταν ακατάπαυστα για περισσότερο από τρεισήμισι ώρες στην περιοχή που επλήγη περισσότερο από το σεισμό, την παραθαλάσσια πόλη Pedernales.
«Πενθούμε για την απώλεια του Dayko που συμμετείχε στις έρευνες στο Pedernales. Ο τετράποδος φίλος μας έδωσε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Ευχαριστούμε Dayko για τις ηρωικές προσπάθειές σου τόσο στο Pedernales όσο και σε άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στις οποίες ήσουν παρών», έγραψε η πυροσβεστική της Ibarra στη σελίδα της στο Facebook.
Η πυροσβεστική δέχθηκε έντονη κριτική για υπερεργασία του Dayko αλλά η υπηρεσία επέμεινε πως το σκυλί πέθανε λόγω της ζέστης κι επειδή τα σκυλιά δεν μπορούν αποτελεσματικά να κάνουν αυτορρύθμιση της θερμοκρασίας τους.
Ο σεισμός της 16ης Απριλίου στο Εκουαδόρ χαρακτηρίστηκε ο χειρότερος στην ιστορία της χώρας με περισσότερους από 600 νεκρούς και 12.000 τραυματίες.


Πηγή: newsbeast.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
διασώστης εικόνες επτά ανθρώπους έσωσε Πέθανε προσπάθεια σκύλος φωτογραφίες
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS