play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Μία 77χρονη από τη Σαμοθράκη μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, κάθισε το πρωί της Δευτέρας στο θρανίο μαζί με τους νεαρούς συνυποψήφιούς της στις πανελλαδικές εξετάσεις, διεκδικώντας την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου, που οι συνθήκες της εποχής δεν της επέτρεψαν να ικανοποιήσει.
Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο γιος της 77χρονης Ευθυμίας Στεργίου, Σάββας, της εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθειά της στη θεωρητική κατεύθυνση.
Όπως αναφέρει ήταν εκείνος που την παρότρυνε πριν δύο χρόνια να επιστρέψει στα σχολικά θρανία, γνωρίζοντας από τις εξιστορήσεις της το πόσο πολύ ήθελε να είχε συνεχίσει το σχολείο και μετά την πέμπτη τάξη δημοτικού, προκειμένου να γίνει δασκάλα.
Δηλώνει περήφανος για την προσπάθειά της, για τη συνέπεια και τον ζήλο που επέδειξε επί δύο χρόνια μέχρι την αποφοίτησή της από εσπερινό λύκειο, καθώς και για την ψυχραιμία με την οποία αντιμετωπίζει τις πολυπόθητες γι’ αυτήν εξετάσεις.
«Δεν έχω άγχος. Περιμένω την ώρα και τη στιγμή παιδί μου που θα καθίσω σε εκείνο το θρανίο και θα πάρω το στυλό για να γράψω την πρώτη γραμμή στην κόλλα των εξετάσεων» ήταν η απάντηση στο γιο της όταν τη ρώτησε πώς νιώθει, συνοδεύοντάς την σήμερα το πρωί στο εξεταστικό κέντρο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο κείμενό του.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Μία 77χρονη πανελλαδικές εξετάσεις υπόψήφια
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS