play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Πέφτει ο πήχης εισαγωγής για δεκάδες σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ φέτος, όπως, για παράδειγμα, στις παιδαγωγικές σχολές, όπου πολλοί υποψήφιοι θα εισαχθούν με μόλις 10.000 μόρια, αλλά και σε τμήματα Οικονομίας και Πληροφορικής, όπου οι βάσεις θα ακολουθήσουν πτωτική πορεία.
Στον αντίποδα, άνοδος των βάσεων αναμένεται σε πρωτοκλασάτες σχολές, όπως ιατρικές, οδοντιατρικές και κτηνιατρικές, νομικές και πολυτεχνικές εξαιτίας των ευκολότερων θεμάτων σε μαθήματα αυξημένης βαρύτητας.
Όπως γράφει το Έθνος χαμηλώνει ο πήχης εισαγωγής σε δεκάδες σχολές, θα υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες εισόδου στα Παιδαγωγικά Τμήματα της περιφέρειας, ενώ άνοδος αναμένεται στις περιζήτητες σχολές.
Πρώτο επιστημονικό πεδίο
Οι καθηγητές εκτιμούν ότι ανοδικά θα κινηθούν οι βάσεις στη Νομική, στις σχολές ψυχολογίας και ΜΜΕ, ενώ στις μεσαίες σχολές η κίνηση των μορίων θα είναι στα περσινά επίπεδα.
Δεύτερο επιστημονικό πεδίο
Τα μαθηματικά και η φυσική αποτελούν το βαρόμετρο και οι επιδόσεις θα είναι καλύτερες από πέρσι. Οι σχολές υψηλής ζήτησης θα έχουν αύξηση μορίων.
Τρίτο επιστημονικό πεδίο
Τα ευκολότερα θέματα θα αυξήσουν τους αριστούχους και τις βάσεις. Οι βάσεις στις ιατρικές σχολές θα φτάσουν σε δυσθεώρητα ύψη.
Τέταρτο επιστημονικό πεδίο
Το πεδίο αυτό έχουν επιλέξει λίγοι υποψήφιοι. Οι βάσεις θα κατρακυλήσουν.
Πέμπτο επιστημονικό πεδίο
Προς τα κάτω θα πάνε οι βάσεις στις οικονομικές σχολές. Γενικά οι βάσεις θα πάρουν την κατιούσα στις σχολές της περιφέρειας.
Πηγή: aftodioikisi.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
ανατροπές βάσεις μεγάλες Πανελλαδικές σχολων
|
|---|
|
|

DRACULA TAME IMPALA
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
I JUST MIGHT BRUNO MARS
ΕΙΠΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
THE FATE OF OPHELIA TAYLOR SWIFT
ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
7
play_arrowJEINA
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
BAD DREAMS TEDDY SWIMS
10
play_arrowΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS