play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Το Euro ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή και ήδη οι περισσότεροι άντρες δεν βλέπουν την ώρα να καθίσουν μπροστά στην τηλεόρασή τους και να απολαύσουν το ποδοσφαιρικό αυτό υπερθέαμα.
Οι γυναίκες όμως και δη οι άπιστες, φαίνεται πως βλέπουν τη διοργάνωση αυτή ως μια τέλεια ευκαιρία για να περάσουν περισσότερο… ανέμελο χρόνο με τους εραστές τους!
Η ιδέα ότι ο σύζυγός τους θα κάθεται όλη την ώρα μπροστά στην οθόνη, λοιπόν, οδήγησε το 24% των παντρεμένων γυναικών που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία να ψηφίσουν ότι με πρόφαση το Euro θα βρίσκονται πιο συχνά με την εξωσυζυγική τους σχέση, επωφελούμενες ότι οι άντρες τους θα είναι προσηλωμένοι στους αγώνες που θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Γαλλίας.
Την ψηφοφορία αυτή διενήργησε η ιστοσελίδα «gleeden.com», η πρώτη σελίδα για… εξωσυζυγικά ραντεβού που δημιουργήθηκε από γυναίκες και αριθμεί 3 εκατ. μέλη σε περισσότερες από 150 χώρες.
Σε μια αντίστοιχη ψηφοφορία όμως και για να δείξουμε πως η αντικειμενικότητα είναι χαρακτηριστικό που μας διακρίνει, το 76% των ανδρών παραδέχθηκαν πως έχουν χρησιμοποιήσει το ποδόσφαιρο ως άλλοθι ώστε να «καλύψουν» εξωσυζυγική τους σχέση, ενώ το 37% σε άλλη ψηφοφορία υποστήριξε ότι δεν θα άφηνε τον αγώνα της πατρίδας του, προκειμένου να συναντηθεί με τον παράνομο δεσμό του.
Πηγή: thestival.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
2016 euro απιστία γυναικών δικαιολογία κατάλληλη
|
|---|
|
|

DRACULA TAME IMPALA
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ
I JUST MIGHT BRUNO MARS
ΕΙΠΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ
THE FATE OF OPHELIA TAYLOR SWIFT
ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
7
play_arrowJEINA
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
BAD DREAMS TEDDY SWIMS
10
play_arrowΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS